Cu moralul ridicat, spre Râmnicu Vâlcea: „Sper ca încrederea în forțele proprii să fie la un nivel foarte bun!”

Echipa noastră de fotbal se pregătește de ultimul meci de campionat din acest an calendaristic. Sâmbătă, de la ora 11.00, vom întâlni în deplasare echipa CSC Șelimbăr, în cadrul etapei a 16-a din Liga a II-a. Meciul va avea loc la Râmnicu Vâlcea, pe stadionul „Municipal” din localitate.

Înaintea jocului cu gruparea din județul Sibiu, l-am abordat pe antrenorul principal Cosmin Stan, care a prefațat întâlnirea cu „Călăreții roșii”, a vorbit despre starea de spirit din echipa noastră, dar și despre situația medicală din lot.

„Se întâlnesc două echipe care s-au deblocat după mult timp, după victoriile obținute în ultima etapă. Ei au câștigat la Miercurea Ciuc în prelungirile meciului. Va fi un meci în care ambele echipe vor dori să lase o ultimă impresie bună înainte de întreruperea campionatului. Cred că avem șansele noastre, după ceea ce am văzut în jocul celor de la Șelimbăr în ultimele două etape, de la venirea noului antrenor (n.r. Claudiu Niculescu). Au și puncte slabe. E o echipă bună, cu mulți jucători experimentați, dar au și puncte slabe, de care sper să putem profita. Pe teren propriu nu au pierdut niciun meci în acest sezon dar, e adevărat, au avut probleme în a le câștiga. S-au impus doar în primele două jocuri de acasă, după care au urmat șase remize”.

„Starea de spirit din echipa noastră am simțit că s-a schimbat încă din săptămâna premergătoare meciului cu Unirea Constanța. Cu atât mai mult acum se vede această schimbare, după victoria de sâmbăta trecută. Aveam mare nevoie de victorie în acel meci, am reușit să luăm cele trei puncte și cred că starea de spirit e în creștere. Sper ca încrederea în forțele proprii să fie la un nivel foarte ridicat la meciul de sâmbătă”.

„Dintre cei cinci jucători pe care i-am avut cu probleme medicale la meciul de săptămâna trecută, doi și-au revenit și fac antrenamente de la începutul săptămânii. E vorba despre Adrian Bain și Călin Toma. Ceilalți trei sunt indisponibili până la finalul anului, mă refer la Robi Mikloș, Alexandru Tismonar și Toma Bodri. Au apărut probleme și la meciul cu Unirea, la Paulevici și Ghinescu, dar au făcut antrenamente normale. Din fericire, au fost accidentări minore”.

Echipa noastră va efectua antrenamente pe plan local până vineri inclusiv. După ședința de pregătire programată la ora 11.00, se va pleca spre Râmnicu Vâlcea.

Amintim, pentru alb-verzi mai urmează un meci oficial în 2022 și după jocul cu CSC Șelimbăr. E vorba despre jocul din etapa a 3-a a Grupei C din Cupa României, cu CSM Alexandria. Jocul va avea loc miercuri, 7 decembrie, de la ora 14.00, pe stadionul „CSS Peco” din Alexandria.