CUPA SATELOR | Ne dorim a treia participare consecutivă la turneul final

Echipa comunei Dumbrăvița, formată pe osatura echipei U13 a clubului nostru și pregătită de antrenorul Călin Mada, se află în fața participării la faza regională din Cupa Satelor.

E vorba despre competiția destinată UAT-urilor din mediul rural, a cărei fază națională a fost câștigată, în ultimii doi ani, de echipa comunei noastre, prin generația pregătită de Adrian Ștefan.

Actualii noștri reprezentanți speră să le calce pe urme colegilor mai mari și să reprezinte comunitatea noastră, pentru al treilea sezon la rând, la turneul final național.

În faza regională, Comuna Dumbrăvița face parte din Zona 7, turneul fiind organizat de reprezentanta județului Arad, UAT Livada. Vor mai participa campionii județeni din Hunedoara – UAT Criscior și cei din Caraș-Severin – UAT Măureni.

„Așteptările sunt clare! Faptul că predecesorul meu, Adrian Ștefan, a câștigat cu generația lui de două ori trofeul, ne obligă și pe noi să le repetăm isprava. Dumbrăvița e deja un nume greu în această competiție, iar așteptările sunt tot timpul mari de la noi. Băieții sunt în formă, sunt montați, își doresc foarte mult. Gazdele de la Livada, anul trecut au jucat cu grupa de 2011 la 2010, deci sunt mult mai rodați și, în plus, au avantajul terenului propriu. Oricum, nu ne va fi ușor și nu ne-ar fi fost nici dacă am fi jucat acasă, la Dumbrăvița! Dar sperăm ca băieții să dea tot ce pot și să mergem la turneul final”, ne-a declarat antrenorul echipei noastre, Călin Mada.

Tragerea la sorți a programului din Zona 7 va avea loc sâmbătă dimineață. Meciurile vor începe la ora 12.00, la baza sportivă din Livada.

Componența celorlalte șapte grupe regionale pot fi consultate pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Câștigătoarele celor opt turnee regionale se vor califica la faza națională. Datele și locul de desfășurare al ultimei etape urmează a fi comunicate.