Desfășurare spectaculoasă de scor la Bazoșu Vechi

Echipa noastră a disputat astăzi al treilea amical din perioada de pregătire, la Bazoșu Vechi, în compania formației de Liga a IV-a Unirea Sânnicolau Mare. CSC Dumbrăvița s-a impus cu 5-4, după 4-1 la pauză, adversarii noștri reușind să egaleze spectaculos în repriza a doua.

În prima repriză, echipa noastră a punctat prin David Popa (min. 5 și 30), Sergiu Sabău (min. 10) și Daniel Grigoriu (min. 35), Unirea izbutind să reducă din diferență până la pauză. În partea secundă, oponenții noștri s-au apropiat pe tabelă și apoi chiar au egalat, grație unor execuții spectaculoase. În cele din urmă, echipa noastră s-a impus prin golul fundașului Sergiu Sabău, care a reușit și el „dubla” în minutul 85.

„S-au întâlnit două echipe care au jucat foarte deschis. Au fost niște goluri de generic, senzaționale, mai ales din partea adversarilor. Pentru noi e destul de complicat, pentru că suntem spre finalul perioadei de pregătire fizică. Oboseala e la un nivel maximal la noi, în momentul de față. Mai avem o zi și terminăm partea de pregătire fizică pură. Până acum nu am lucrat cu mingea, ci doar pe pregătire fizică, iar acest lucru se vede în poziționarea noastră din teren. Altfel, ne străduim să jucăm, suntem preocupați să pasăm, să ajungem repede la poartă, dar pe poziționarea în faza ofensivă și cea defensivă avem încă probleme, tocmai pentru că nu am apucat să lucrăm încă cu mingea. Sunt mulți jucători noi, fiecare fusese obișnuit să joace altceva și trebuie să ne închegăm. Dar cred că avem timp suficient, mai sunt două săptămâni și jumătate pentru a lucra la poziționare, de așezare în teren. Nu sunt deloc îngrijorat, pentru că în acest moment urmărim cu totul altceva. Sperăm să trecem cu bine peste această săptămână, să nu avem accidentări, iar apoi să începem să ne pregătim pentru meciul din prima etapă, de la Târgu Jiu”, a declarat antrenorul Cosmin Stan, după amicalul de astăzi.

Iată formulele utilizate în compania Unirii Sânnicolau Mare:
Repriza I: Ciui – Amariei, S. Sabău, Ghinescu – Curea, Ungureanu, T. Bodri, Grancea, Blickling – D. Popa, Grigoriu
Repriza a II-a: R. Mikloș – Bura-Koț, S. Sabău, A. Sabău – Tismonar, Zurbagiu, Tănase, L. Bodri, C. Toma – Simon, Pașcalău

În prima repriză, pentru echipa noastră a evoluat Denis Curea, un jucător de bandă dreaptă născut în 2004, provenit de la Farul Constanța și crescut la Sport Kids Drobeta Turnu Severin. El va rămâne sub observația staff-ului tehnic timp de o săptămână.

Pe de altă parte, s-a decis renunțarea la Daniel Bălace, care se afla în probe la formația noastră încă de la începutul pregătirilor. Au lipsit astăzi portarul Trifon (pentru a li se acorda câte 45 de minute celorlalți portari din lot), atacantul Paulevici (accidentat) și cei trei jucători, studenți ai Universității de Vest, plecați în stagiul de orientare turistică din Munții Retezat – Olaru, Ilan și Bain.

Următorul amical pentru CSC Dumbrăvița e fixat pentru ziua de sâmbătă, 23 iulie, cu CSC Ghiroda. Meciul va începe la ora 10.00 și se va disputa la Lugoj, pe Stadionul Tineretului.