Dupa ce a debutat in noul campionat cu o victorie la Periam, in etapa a II-a a echipa noastra se va deplasa in judetul Arad, la Chisineu Cris, unde va intalni Crisul sambata, de la ora 17, pe arena „Aurel Ardelean”. Aradenii au terminat editia precedenta pe locul al doilea si au disputat semifinala barajului de promovare in Liga a II-a in compania Viitorului Selimbar, care s-a calificat (2 – 0 la Chisineu Cris si 2 – 2 la Selimbar) in finala in dubla mansa cu Magura Cisnadie, pe care au castigat-o, asigurandu-si un loc in esalonul secund.

In prima etapa Crisul a castigat cu 2 – 1 in deplasare, cu Gloria Lunca-Teuz Cermei. Partida de la Cermei a avut un final palpitant, dupa ce localnicii au deschis scorul in min. 75, oaspeții întorcând soarta meciului prin golurile marcate de Modan în minutele 83 și 89.

Antrenorul Adrian Abrudean a aliniat formatia: Roșca – Haloș, Sabău, Nistor, Siminic – Ciubotariu, Tănase, Susan – Clej, Modan, Giurgiu. Au mai jucat: Teședan, Busuioc, Cl. Popa, Ciornei.

Declaratiile celor doi antrenori:

Adrian Abrudean: „Îi respectăm pe cei de la Dumbrăvița așa cum respectăm fiecare adversar. Sigur, o echipă ce câștigă cu 6-0 într-o deplasare deloc ușoară, precum cea de la Periam, nu trebuie tratată niciun moment cu jumătăți de măsură și sper ca băieții mei să facă asta sâmbătă. Știm că au pierdut jucători importanți, cu experiență, ca Telescu, Ștefan sau Făgărășanu, dar au venit în locul lor tineri talentați, dornici de afirmare și rezultate. Sigur, mai sunt pe acolo un Zurbagiu sau Schinteie, fotbaliști experimentați, importanți la mijlocul terenului. Așadar, e un adversar periculos, dar jucăm acasă și avem și noi destule atuuri de ordin tehnic și tactic să legăm primele victorii ale sezonului.”

Cosmin Stan: „Am trecut cu bine de prima deplasare, cea de la Periam, si iata ca vine a doua deplasare consecutiva, la Chisineu Cris, unde mergem cu sperante. Suntem constienti ca jucam cu una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, care are in componenta pe, dupa parerea mea, cel mai bun atacant al seriei, vorbesc de Nicu Modan, dar noi ne dorim sa fim apreciati de cei care vor veni la meci, asta insemnand ca ne-am facut treaba bine.”