Dumbrăvița, cea mai galonată comună din motorsportul românesc

Secția de automobilism și karting a clubului nostru a menținut ștacheta ridicată și în sezonul competițional 2022. La Gala Campionilor, desfășurată recent în locația deja tradițională – Popasul Căpriroarei din comuna Șag, piloții de la CSC Dumbrăvița au primit distincțiile obținute în urma participării la Campionatul de Automobilism și Karting Timiș 2022.

Ca premii individuale, clubul nostru se mândrește cu trei clasări pe primul loc, prin Marius Giurisici (Automobilism, Clasa 1), Sergiu Tirlă (Automobilism, Drift), Ana Popescu (Eco Karting), Deian Marcu (Karting) și Adrian Negrescu (Karting Supersport). Totodată, CSC Dumbrăvița a încheiat prima în clasamentul pe echipe la karting.

Iată secțiunile în care piloții noștri au fost premiați la Gala Campionilor pentru sezonul trecut

AUTO

Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

Sergiu Tirla (Locul 1 – Drift)

Valentin Nimara (Locul 3 – Echipe)

Gros Adrian ( Locul 3 – Echipe)

KARTING

Ana Popescu (Locul 1 – Eco Karting)

Rareș Pârvan (Locul 2 – Eco Karting)

Eduard Bucur (Locul 3 – Eco Karting)

Deian Marcu (Locul 1 – Karting)

Matteo Damian (Locul 2 – Karting)

Adrian Negrescu (Locul 1 – Karting Supersport)

LOCUL 1 ECHIPE KARTING

LOCUL 3 ECHIPE AUTO

„Suntem cea mai galonată comună din motorsportul românesc, iar acest lucru e o mare mândrie! Am reușit să avem aproape la toate clasele un premiant, o realizare cu care ne mândrim de atâția ani. Iar faptul că vin micuții din spate, ne asigură în același timp viitorul. A fost un sezon mai dificil decât precedentele. Am avut și câteva probleme tehnice la mașini, am mai și făcut câteva erori de pilotaj, dar învățăm din toate, iar la anul vrem să venim mult mai buni pe toate sectoarele. Pentru viitorul sezon, se anunță câteva transferuri noi, echipa va fi puțin refăcută, iar mașinile vor fi sigur îmbunătățite”, ne-a declarat managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici.

Sezonul 2023 al Campionatului de Automobilism și Karting Timiș va începe, cel mai probabil, la mijlocul lunii martie.