Dumbrăvița continuă tradiția în Cupa Satelor

În ultimii doi ani, echipa comunei Dumbrăvița a câștigat faza națională a competiției Cupa Satelor. Din această toamnă, echipa localității noastre a pornit cu o nouă generație, cu jucători născuți în anul 2011, formată pe osatura echipei U13 a clubului nostru, pregătită de Călin Mada.

Startul în noua ediție a Cupei Satelor a fost excelent pentru tinerii noștri fotbaliști, care au încheiat prima etapă a competiției cu victorii pe linie și fără gol primit.

Repartizați în Grupa B a etapei județene, dumbrăvițenii au trecut cu 1-0 de Becicherecu Mic, cu 3-0 de Sânandrei, cu 4-0 de Dudeștii Noi și cu 6-0 de Săcălaz. Astfel, echipa comunei Dumbrăvița s-a calificat pentru finala fazei județene, care va avea loc în luna martie a anului viitor și unde vor mai participa echipele din Știuca, Giarmata și Sânandrei.

„E un grup de viitor, Dumbrăvița are un potențial mare de jucători cu calități foarte bune. Eu zic că dacă mergem pe acest trend, iar băieții rămân cu picioarele pe pământ, putem realiza o a treia surpriză, să readucem trofeul la Dumbrăvița. Copiii de acum sunt motivați să le calce pe urme colegilor mai mari, e și o presiune mai mare pe umerii lor, prin aceste realizări ale grupei domnului Ștefan. Automat, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor”, ne-a declarat antrenorul fotbaliștilor noștri, Călin Mada.