Etapa a VIII-a ii programeaza pe alb-verzi sambata, la Dudestii Vechi, de la ora 15, pe Hristo Stoickov Arena, unde Pobeda Stár Bišnov a obtinut in aceasta stagiune 3 puncte din 3 meciuri, prin victoria din partida cu Frontiera Curtici, venita dupa 2 infrangeri (0 – 2 cu Gloria Lunca-Teuz Cermei si 0 – 1 cu Crisul Chisineu Cris). Din deplasare, elevii lui Daniel Vasilcin si Mihaita Hromei, au adus cu un punct mai  mult: 0 – 1 la Ghiroda la debutul in L3 (in prima etapa “bulgarii” au stat), un surprinzator 1 – 1 la Lipova, cu Soimii, si 2 – 1 etapa trecuta la Periam, cu Avantul.

Pobeda, pe locul 6 cu 7 puncte, a schimbat masiv garnitura dupa promovare si are acum in componenta o pleiada de jucatori maturi, o parte chiar varstnici am putea spune, unii cu jocuri in ligile superioare si multi trecuti pe la Ripensia (chiar antrenorul-jucator a petrecut un sezon de L4 la galben-rosii) sau Politehnica Timisoara: Stoianov, Lungu, Briciu, Staicu, Bilia, Miculescu, Sebastian Budur, Bîrză, In meciul castigat la Periam, lotul utilizat a fost urmatorul:

Toroc – Bîrloveanu, Bilia, Miculescu, Lungu – Briciu, Toma Budur (min. 41, Eperieş), Sebastian Budur, Vincu (min. 46, Costescu) – Vasilcin (min. 89, Kalapis), Bîrză (min. 89, Tranculov).

Rezerve: Stoianov – Ardelean, Boboiciov.

Iata si declaratiile celor doi antrenori inaintea partidei:

Daniel Vasilcin: “Ne asteapta un meci foarte greu, va veni una din cele mai bune echipe din seria noastra. O sa vina foarte multa lume sa ne vada, si pe noi, si pe ei, si vom incerca sa ne ridicam la nivelul celor de la CSC Dumbravita si sa nu pierdem. Daca o sa pierdem, nu este nicio problema, mergem mai departe. Inportant este sa imbunatatim jocul de la etapa la etapa si obiectivul nostru, stie toata lumea, este sa evitam retrogradarea, sa formam o echipa competitiva si sa fim o nuca tare in Liga a III-a, pe viitor. In rest, le doresc multa bafta celor de la Dumbravita, dar dupa meciul cu Pobeda.”

Cosmin Stan: “Cred ca am reusit sa trecem cu bine in aceasta saptamana, din punct de vedere mental, peste prima infrangere din acest campionat, dar, din pacate, repercursiunile negative ale meciului cu Soimii Lipova se vad la nivelul lotului de jucatori: avem doi jucatori suspendati pentru partida de sambata, ambii  mijlocasi centrali, Zurbagiu si Martinov, doi jucatori de baza ai echipei noastre. Daca la inceputul sezonului am avut foarte putine probleme de lot, cam de o luna ne lovim meci de meci de multe probleme in alcatuirea primului 11 si chiar a lotului de joc. Au intervenit accidentarile, am avut jucatori bolnavi si acum, pentru meciul de sambata, avem si jucatori suspendati. E clar ca nu sunt usor de gestionat aceste situatii, dar cred ca avem capacitatea necesara de a suplini absentele.

Intalnim o echipa foarte ambitioasa, agresiva pe teren propriu, in sensul bun al cuvantului. Ultimele lor rezultate demonstreaza ca au inceput sa se adapteze tot mai bine la Liga a III-a, dar noi speram sa le oprim acest parcurs bun din ultimul timp.”