Prima echipa de fotbal a clubului nostru incepe jocurile oficiale ale noului sezon si va intalni „colega” de esalon, Soimii Lipova, miercuri, de la ora 17:30, pe stadionul Stefan Dobay, in cadrul etapei a II-a (faza nationala) a Cupei Romaniei. Lipovenii sunt castigatorii seriei a VIII-a a editiei precedente a Ligii a III-a, fiind insa depasiti apoi in barajul de promovare in Liga a II-a de catre Magura Cisnadie (1 – 2 in meciul tur, 1 – 1 in retur).

Conform ultimei decizii a CNSU, aprobate de Guvern, accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 75%, iar acestia trebuie să păstreze distanța de siguranță de minimum 1 metru.

Persoanele eligibile pentru a asista la meci sunt:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor in stadion va fi gratuit, dar este necesară dovada testului negativ, RT-PCR sau rapid, efectuat în condițiile de mai sus, sau adeverința de vaccinare cu a doua doză, din care să reiasă că au trecut peste 10 zile de la rapel, sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la un rezultat pozitiv.

Echipa noastra a inceput pregatirile pentru noul sezon in 19 iulie si a disputat pana acum 5 jocuri amicale:

Unirea Tomnatic (L4) – CSC Dumbravita 2 – 2

CSC Dumbravita – CSC Peciu Nou (L4) 6 – 2

Unirea Sannicolau Mare (L4) – CSC Dumbravita 0 – 4

CSC Dumbravita – Crisul Chisineu Cris (L3) 3 – 2

Pobeda Dudestii Vechi (L3) – CSC Dumbravita 0 – 4