Experiența și-a spus cuvântul în disputele de la Sfântu Gheorghe și Odorheiu Secuiesc

Echipa noastră a susținut ieri două jocuri în deplasare, în Superliga masculină de tenis de masă.

În primul meci al zilei, băieții noștri au evoluat la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi-SIC. Gazdele s-au impus cu 3-0, rezultatele înregistrate fiind următoarele:

Dragoș Bujor – Bogdan Roman 3-0

Demeter Lehel – Bogdan Badea 3-0

Szantosi David – Horia Ursuț 3-2

După-amiază, am jucat la Odorheiu Secuiesc, cu CSS din localitate. A fost tot 3-0 pentru gazde, cu scorul pe meciuri:

Sebastian Loso – Horia Ursuț 3-2

Gyorgy Szilard – Bogdan Roman 3-1

Tamas Szabolcs – Bogdan Badea 3-1

„În meciul cu Odorheiu Secuiesc, au recunoscut și gazdele că a fost un joc foarte strâns. S-a văzut și din scorul pe seturi. Noi recunoaștem valoarea fiecărei echipe, iar adversarii noștri de ieri au într-adevăr mai multă experiență decât băieții noștri. Știm încă din întâlnirile din tur că vorbim despre pretendente clare la podiumul Superligii. Ne-am confruntat și cu unele probleme de sănătate, dar asta nu e o scuză. Am mers doar în trei, pentru că Daniel Moldovan are de mai multă vreme unele probleme de sănătate. Bogdan Roman s-a confruntat și el cu o enterocolită, dar așa e viața, uneori trebuie să te duci și cu problemele după tine. Noi mizăm în continuare pe meciurile în care avem mai mari șanse de câștig. Per total, a fost un pic mai bine decât în tur, dar încă nu e destul de puternică echipa noastră pentru a lupta cu șanse reale pentru podiumul Superligii”, ne-a declarat antrenoarea băieților noștri, Nicoleta Husar.

Pentru secția noastră de tenis de masă va urma, săptămâna viitoare, Campionatul Național U15, ce se va desfășura la Arad. Tot în municipiul de pe Mureș vom disputa și două meciuri în Superliga feminină, cu CSM Arad și CSM Moinești. Vom reveni cu ziua și ora de disputare a celor două etape.