Față în față cu campioana ultimilor 5 ani: „Sper ca și pentru jucători să fie o mare mândrie!”

Echipa noastră de fotbal se pregătește de un nou meci de gală în Cupa României. În etapa a 2-a a Grupei C, vom întâlni CFR Cluj, formația care a câștigat titlul național în ultimele cinci sezoane și care săptămâna trecută a obținut calificarea în primăvara europeană. Meciul se va desfășura joi, la ora 18.15, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul clujean Gruia, formația noastră având calitatea de gazdă.

„Jucăm cu campioana României, un meci de care trebuie să ne bucurăm. Asta ar fi în linii mari. Nu știu cât de bine pică pentru noi acest meci. Am anticipat prost la meciul cu Rapid, când am zis că ne va prinde bine la capitolul experiență. După părerea mea, s-a întâmplat exact pe dos, ne-am luat un pic nasul la purtare și ne-am văzut mai fotbaliști decât suntem. De aceea, nu aș vrea să anticipez dacă e de bun augur sau nu meciul acesta, cu CFR Cluj. Exact cum am spus după săptămâna meciului cu Rapid, că probabil n-am făcut strategia corectă, de această dată abordăm altfel situația și cele două meciuri pe care le avem în această săptămână, joi cu CFR și duminică cu Dinamo. Va fi o strategie exact inversă față de atunci”, a declarat antrenorul echipei noastre, Cosmin Stan.

„Pentru mine, ca antrenor, un duel cu campioana ultimilor cinci ani din România e o mare mândrie. Indiferent de ce se întâmplă joi, e o mare mândrie că am posibilitatea să întâlnesc un asemenea adversar. Sper ca și pentru jucători să fie o mare mândrie meciul cu CFR Cluj”, a continuat tehnicianul nostru.

Din păcate, avem în continuare probleme de lot, iar meciul din Gruia va fi abordat fără câteva dintre piesele de bază. „Călin Toma va fi menajat probabil încă câteva zile. De asemenea, Trifon nu intră în calcule pentru cele două meciuri din această săptămână, pentru că luxația pe care a suferit-o la deget s-a dovedit un pic mai complicată. Mai avem probleme cu Zurbagiu, care în continuare acuză probleme la genunchi și urmează să vedem cu exactitate mâine care e starea lui”, a explicat Cosmin Stan.

Echipa noastră va efectua mâine, la prânz, un ultim antrenament înaintea plecării spre Cluj, care va avea loc în jurul orei 14:30. Alb-verzii vor reveni la Dumbrăvița după încheierea jocului de joi seară.

Partida CSC Dumbrăvița – CFR Cluj va fi televizată de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.