Finalul săptămânii aduce Cupa Dumbrăvița

La sfârșitul acestei săptămâni, clubul nostru va organiza o întrecere juvenilă dotată cu Cupa Dumbrăvița, destinată pentru două categorii de vârstă. Sâmbătă, 11 iunie, se vor duela copiii născuți în anii 2011 și 2012, iar duminică se vor întrece micii fotbaliști născuți în anii 2013 și 2014.

Sâmbătă, la 2011-2012, meciurile se vor desfășura pe terenul de iarbă de la stadionul „Ștefan Dobay”, care va fi împărțit în două suprafețe de joc de dimensiuni mai mici. Participăm cu două echipe la această întrecere, formate din grupa pregătită de Laurențiu Telescu.

Pe lângă CSC Dumbrăvița I și CSC Dumbrăvița II, la această întrecere mai participă CSC Millenium Giarmata, Ripensia Timișoara, Politehnica Timișoara și CFR Timișoara.

Duminică, 12 iunie, va avea loc competiția destinată celor din anii 2013-2014. Și aici vom avea două echipe înscrise, formate din grupa lui Ovidiu Ștefan Preda. Alături de CSC Dumbrăvița I și CSC Dumbrăvița II, mai sunt înscrise Galaxy Timișoara și CSC Millenium Giarmata. La această categorie, meciurile se vor disputa în balonul de lângă stadionul „Ștefan Dobay” și pe terenul din partea opusă, de lângă piață.

Primele trei clasate la fiecare categorie vor primi cupe și, de asemenea, se vor oferi distincții individuale celor mai buni jucători ai turneului.