Vineri, 30 aprilie, de la ora 15.00, pe arena „Ștefan Dobay”, băieții noștri vor juca împotriva celor de la Crișul Chișineu Criș, într-o partidă contând pentru ultima rundă a Ligii a III-a, cea de-a 18-a.

Trupa arădeană sosește la Dumbrăvița din postura de unică echipă neînvinsă a Seriei a 8-a. Pe teren, Chișineu Criș nu a înclinat niciodată steagul în acest sezon. A pierdut, însă, un joc la masa verde. Partida din runda a 13-a a fost omologată cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeților de la Progresul Ezeriș, din pricina unor probleme organizatorice, salvarea neajungând la stadion. Interesant e că în partida tur, de la Caransebeș, s-a întâmplat același pocinog, echipajul medical lipsind de la arenă.

În altă ordine de idei, trebuie spus că oaspeții noștri s-au aflat pe prima treaptă a ierarhiei din runda a 5-a și până în cea de-a 17-a, când au fost depășiți de conjudețenii din Lipova. Au strâns 36 de puncte, acumulate în urma a 10 victorii și șase remize. În prezent ocupă locul doi în clasament, având în fața noastră un avans de 8 puncte, CSC Dumbrăvița situându-se pe treapta a treia a podiumului.

În atapa precedentă, a 17-a, Crișul a încheiat la egalitate confruntarea de pe teren propriu cu Progresul Pecica. A fost 1-1, pentru Chișineu Criș punctând Pavel. Iată garnitura utilizată în acest meci de tehnicianul Adrian Abrudean:

Crișul Chișineu Criș: Zamfir – Sabău, Pavel, Nistor – Haloș, Suslak (’88, Ciubotariu), Susan (’76, Budur), Siminic – Clej (’83, Busuioc), Modan, Ciornei (’76, Mihuța).

În partida tur, disputată la Chișineu Criș, a fost 2-1 pentru amfitrioni, goluri Ciornei și Susan pentru Crișul, respectiv Petrișor Jichici pentru timișeni.

Florin Bătrânu: „Mai avem un obiectiv de îndeplinit, clasarea pe locul trei”

Înaintea confruntării cu trupa arădeană, antrenorul principal al Dumbrăviței, Florin Bătrânu, a declarat: „Chiar dacă e ultima etapă, nu e un meci de vacanță. Ne-am propus și sper să și reușim să facem un joc consistent. Mai avem un obiectiv de îndeplinit, pe care l-am fixat împreună cu jucătorii, și-anume clasarea pe locul trei. Deci, mai avem o miză. Îmi doresc ca la finalul meciului să ne bucurăm!”.