Încheiem prima săptămână de pregătiri pe „Motorul”

Echipa noastră de fotbal va încheia prima săptămână a pregătirilor de iarnă cu un meci de verificare în compania juniorilor U19 de la UTA, antrenați de Sandu Gaica. Jocul se va desfășura sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de pe arena „Motorul” din Arad.

Pentru acest prim joc de verificare, antrenorul Cosmin Stan are un singur obiectiv: „Vreau să văd la jucătorii noștri plăcerea de a juca fotbal! Nimic mai mult”.

„Cei mai mulți dintre jucători au trecut cu bine testele de luni. Sunt și jucători care s-au descurcat mai greu, însă din motive obiective. Ne ținem de promisiunea pe care le-am făcut-o la reunire, astfel că în această săptămână mergem pe foarte multe jocuri în cadrul antrenamentelor”, a mai precizat Cosmin Stan.

În altă ordine de idei, echipa noastră a finalizat capitolul plecărilor. Astăzi, clubul nostru a ajuns la un acord de reziliere cu fundașul Adrian Bain și mijlocașul Adrian Ungureanu, cărora le mulțumim pentru colaborare și le dorim mult succes la viitoarele lor echipe.

Vă amintim, în această pauză de iarnă clubul nostru s-a mai despărțit de Denis Blickling, David Popa, Patrick Pașcalău și Daniel Grigoriu – cel din urmă fiind împrumutat până la finalul sezonului la Șoimii Lipova.