Înfrângere pentru băieți în fața echipei din Odorheiu Secuiesc

În etapa a 3-a a Superligii masculine de tenis de masă, echipa noastră a fost învinsă astăzi, scor 0-3, de CSS Odorheiu Secuiesc. Experiența și valoarea harghitenilor și-a spus cuvântul în jocul desfășurat în această dimineață, în sala de sport a Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița.

Trupa din Orodheiu Secuiesc a disputat acest joc înainte de a pleca spre Cehia, unde la finalul săptămânii vor fi implicați în meciurile Grupei C din prima fază a Champions League.

Iată rezultatele înregistrate în confruntarea de astăzi:

CSC DUMBRĂVIȚA – CSS ODORHEIU SECUIESC 0-3

Horia Ursuț – Szilard Gyorgy 0-3 (8-11, 9-11, 5-11)

Bogdan Badea – Sebastian Loso 0-3 (7-11, 5-11, 6-11)

Daniel Moldovan – Szabolcs Tamas 0-3 (3-11, 5-11, 7-11)

„Era de așteptat ca rezultatul să fie favorabil celor de la Odorheiu Secuiesc, ei sunt acum liderii din Superligă și câștigătorii de anul trecut din ETTU Cup. Trebuie să fim realiști, au o echipă valoroasă, cu doi jucători de bază care puteau duce și două meciuri. Au o experiență mult mai mare. Băieții noștri, după cum se vede și din scorurile pe seturi, au pierdut la 9, la 7, sunt acele momente-cheie pe care nu au reușit să le depășească. Au și condus în unele momente, dar au greșit, au încercat să forțeze și să încheie cât mai repede setul. Așa se întâmplă la tineri în general, dar asta prin jocuri, prin rutină, se va putea corecta”, ne-a declarat antrenoarea băieților noștri, Nicoleta Husar.

Pentru băieții noștri, urmează o altă confruntare cu o echipă de top. Pe 5 octombrie, vom juca în deplasare la CSA Steaua București.

În ceea ce privește echipa noastră feminină, începutul lunii octombrie va însemna un veritabil tur de forță, cu trei confruntări în Superligă: în deplasare la Victoria Carei pe 1 octombrie, tot în deplasare cu CSA Steaua București pe 5 octombrie și acasă cu Politehnica Iași la 7 octombrie.