Vineri, de la ora 14, in cadrul etapei a XI-a a Ligii a III-a, stadionul Stefan Dobay primeste vizita vicecampioanei sezonului trecut, actuala ocupanta a primului loc (cu 22 de puncte), Crisul Chisineu Cris. Doar 4 puncte a pierdut Crisul pana acum, toate in primele 2 meciuri de pe teren propriu: 0 – 0 cu CSC Dumbravita (joc dominat de echipa noastra), in etapa a doua, si 0 – 2 cu Progresul Pecica, in etapa a patra. In rest, doar victorii: 2 – 1 la Cermei, 1 – 0 la Lipova, 1 – 0 la Dudestii Vechi, 2 – 0 la Curtici si 4 – 0 la Periam, iar acasa 2 – 1 cu Ghiroda si, in etapa precedenta, 1 – 0 cu Pecica.

In acest ultim joc, liderul a folosit urmatorul lot:

Roșca – Haloș, Sabău, Nistor, Siminic – Clej, Tănase, Susan, D. Mâneran – Teședan, Modan.

Rezerve: Pațcalău –  Busuioc, Pașca, Ivan, Ciornei, Giurgiu, Ciubotariu, Cl. Popa.

Antrenorul Adrian Abrudean declara dupa meci: “Ținând cont că am jucat pentru locul 1, ne-a interesat în primul rând rezultatul și l-am obținut. Felicit băieții pentru implicare, pentru atitudine, nu a fost ușor, dar am dovedit că la derby-uri știm să ne mobilizăm. Am mai avut două ocazii mari, prin Modan și Sabău, dar când câștigăm nu mai contează. Ne vom pregăti foarte serios în continuare, ne așteaptă un joc dificil la Dumbrăvița, important este că nu avem suspendați și accidentați. Avem constanță în rezultate, nu am primit gol nici astăzi, suntem o echipă cu identitate.”

Echipa noastra (pe locul 3 in clasament, cu 15 puncte) – care de multa vreme se confrunta cu absente ale unor jucatori de baza, altii de la etapa la etapa, aliniind la fiecare partida un alt prim unsprezece – a fost preocupata in aceasta saptamana, printre altele, si de recuperarea indisponibililor. Ramane sa vedem la ora jocului care va fi situatia acestora.

Iata si obisnuita declaratie dinaintea meciului a antrenorului nostru, Cosmin Stan: „Daca in etapa precedenta am intalnit echipa de pe ultimul loc, acum vom juca cu echipa de pe prima pozitie, Crisul Chisineu Cris, o echipa bine organizata, foarte bine asezata in teren si care isi asuma foarte putine riscuri in timpul jocurilor. Eu consider ca e echipa cea mai constanta a campionatului pana in acest moment si locul intai pe care il ocupa e meritat. In ceea ce ne priveste, fata de asezarea noastra obisnuita din teren, vor intreveni multe schimbari si vor fi schimbari si in privinta interpretarii anumitor faze ale jocului. Speram ca in aceasta saptamana, la antrenamente, am asimilat bine aceste lucruri noi si sper sa facem un meci reusit maine.”

Conform reglementărilor în vigoare emise de autorități, si aceasta partida se va desfasura fara spectatori. In schimb, jocul va fi transmis live pe pagina de Facebook a clubului.