Dupa o pauza fortata in etapa a IV-a, cauzata de excluderea din campionat a clubului timisorean ACS Poli, echipa noastra intalneste CSC Ghiroda si Giarmata Vii pe teren propriu, vineri, de la ora 17. Oaspetii conduc in clasament cu maxim de puncte, dupa 4 victorii, 2 acasa (1 – 0 cu ACS Pobeda Stár Bišnov si 2 – 1 cu CS Avântul Periam, in etapa trecuta) si 2 in deplasare (2 – 0 la Sannicolau Mic, cu Soimii Lipova, si 3 – 0 la Curtici).

Echipa pregatita de Razvan Leuca ii are in componenta si pe 3 dintre jucatorii care au evoluat in culorile alb si verde in sezonul precedent: Robert Miklos (in tur), Dragos Coroiu si Petrisor Jichici, acesta din urma fiind pana acum golgheterul ghirozenilor, cu 4 goluri inscrise, cate unul in fiecare etapa.

In precedentul meci, in victoria impotriva echipei pregatite de Cosmin Manecan, Ghiroda a folosit lotul urmator:

Miklos (n. 1999) – Sporin (1998), Stupu (1997), Hecsko (1987), Coroiu (2000) – Precup (2003) – Mancaș (1995), Jichici (1995), Grancea (2004), Românu (2002) – Bădăuță (1990).

Rezerve la start: Golban – Velcan, Rosuș, Paunchici, Iseini, Hissein, Scafaru, Ehling, Cochințu.

In privinta echipei noastre, antrenorul Cosmin Stan a declarat: “Venim dupa o pauza fortata de imprejurari, dar cred ca aceasta pauza nu ne-a scos din ritm, ba dimpotriva, cred ca am folosit eficient acest timp. Jucam vineri cu echipa de pe primul loc, care are maxim de puncte si care consider ca este cea mai in forma echipa a campionatului in acest moment, dar ne dorim sa fim noi cei care sa le administram prima infrangere din campionatul acesta si, mai mult decat atat, am dori sa facem din nou un joc foarte bun, sa continuam drumul nostru ascendent si din punct de vedere al jocului.”

Din cauza incidentei de peste 3 / 1000 a cazurilor de COVID-19 in Dumbravita, regulilor aplicate la primele 2 jocuri disputate pe “Stefan Dobay” li se adauga 2 noi: accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 30 % (in loc de 75%) si acestia trebuie sa poarte masca de protectie (si să păstreze distanța de siguranță de minimum 1 metru).

Persoanele eligibile pentru a asista la meci sunt:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor in stadion va fi gratuit, dar este necesară purtarea mastii de protectie si dovada testului negativ, RT-PCR sau rapid, efectuat în condițiile de mai sus, sau adeverința de vaccinare cu a doua doză, din care să reiasă că au trecut peste 10 zile de la rapel, sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la un rezultat pozitiv.