Luni se sună adunarea!

Vacanța se apropie de sfârșit pentru fotbaliști noștri. Primul antrenament din 2022 e programat luni, 24 ianuarie, cu începere de la ora 16.30. Cu o jumătate de oră mai devreme, e prevăzută întâlnirea echipei și a staff-ului tehnic.

Echipa noastră se va reuni la stadionul „Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, unde va și efectua antrenamentele în prima săptămână de pregătiri. Lotul nu a mai suferit modificări față de mișcările anunțate săptămâna trecută. E de așteptat ca, în următoarele zile, să își pună semnătura pe contractele oferite de club patru jucători tineri.

De asemenea, antrenorul Cosmin Stan așteaptă și o serie de jucători în probe, cu toții juniori născuți în anii 2003-2004. „Vor fi probabil 7-8 jucători pe care îi vom vedea la lucru și, cred eu, unul sau doi vor fi reținuți în lot”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei de fotbal.

Băieții noștri vor avea o primă săptămână destinată testelor medicale și fizice, precum și readaptării la efort. Primul amical e prevăzut pentru ziua de sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 11.00, cu echipa de juniori U19 a Ripensiei Timișoara.

Lista completă a amicalelor din această iarnă poate fi consultată AICI