Mergem după puncte la Slatina

În etapa a 13-a din Liga a II-a, echipa noastră de fotbal joacă pe terenul echipei CSM Slatina. Meciul e programat mâine, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai” din orașul de pe Olt și va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al gazdelor.

Un rezultat pozitiv în meciul de mâine e extrem de important, în condițiile în care diferențele de puncte dintre echipe sunt foarte mici, consideră managerul secției noastre de fotbal, Florin Macavei:

„Va fi un meci foarte greu. Întâlnim o echipă foarte bună a Slatinei, mai ales pe teren propriu. Toți jucătorii trebuie să fie conștienți de importanța jocului. Se apropie finalul sezonului de toamnă și trebuie să mergem la Slatina să obținem un rezultat pozitiv. Dacă privim clasamentul, ne poate «fura» un pic locul pe care îl ocupăm acum. Poți intra într-o perioadă mai proastă și să aluneci rapid spre o zonă periculoasă. Diferența de puncte dintre echipe e foarte mică. Am remarcat, din discuțiile cu suporterii și apropiații echipei, că toată lumea vorbește de play-off. Într-adevăr, e foarte bine să îți propui obiective îndrăznețe, dar în același timp trebuie să fim foarte conștienți că e un campionat echilibrat și să nu ne pierdem nici noi echilibrul”.

După etapa a 13-a, urmează ultima pauză internațională a anului. Și de data aceasta, vom avea reprezentanți la loturile naționale. Andrei Toroc a fost convocat la reprezentativa U17 a României pentru meciurile din turneul de calificare la Campionatul European. Tricolorii se luptă pentru accederea în Turul de Elită, urmând să întâlnească Norvegia (15 noiembrie), Franța (18 noiembrie) și Estonia (21 noiembrie), pe Centrul Național de Fotbal din Buftea.

„E un lucru care ne bucură. După cum se știe, lui Cosmin Stan îi place să promoveze jucători tineri care merită. Ne bucurăm, înseamnă că toată lumea își face treaba bine. Chiar am semnale că mai sunt și alți jucători, tot dintre cei tineri, care sunt în vizorul loturilor naționale. Asta înseamnă că suntem un club serios”, ne-a mai declarat Florin Macavei.

În pauza competițională, echipa noastră va susține un amical cu prim-divizionara UTA, cel mai probabil pe terenul din Sânnicolau Mic. Ziua și ora acestui test vor fi comunicate ulterior.