Mergem la Lugoj, pentru un duel cu o fostă adversară din Liga a III-a

Echipa noastră de fotbal încheie cea de-a treia săptămână de pregătire din această vară cu un amical în compania celor de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, foștii noștri oponenți din Liga a III-a. Partida va avea loc mâine dimineață, de la ora 10.00, pe Stadionul Tineretului din Lugoj.

Antrenorul Cosmin Stan a expus obiectivele pe care le urmărește în acest test: „Am încheiat ieri cu partea de pregătire fizică, iar azi vom avea primul antrenament în care vom lucra cu mingea și vom lucra puțin și tactic. Ne-am propus, în această săptămână, ca fiecare jucător să joace câte 60 de minute legate. Unii dintre ei au jucat deja 60 de minute miercuri, cu Unirea Sânnicolau Mare, iar mâine va fi invers. Cei care au jucat 30 de minute, vor juca 60. Treptat, de săptămâna viitoare, vom ajunge la 90 de minute legate”.

Așadar, s-au încheiat două săptămâni extrem de grele pentru fotbaliștii noștri, în care s-a lucrat doar pe latura pregătirii fizice. „Băieții au trecut cu foarte mare greutate peste această perioadă. Antrenamentele au fost foarte dure, căldura a fost infernală, dar am trecut cu bine peste aceste două săptămâni. Din fericire, nu am avut probleme medicale majore și sperăm să fim feriți de aceste lucruri și în ceea ce urmează. Cu atât mai mult de acum, când antrenamentele vor scădea ca durată dar vor crește în intensitate”, a mai spus Cosmin Stan.

Săptămâna viitoare sunt programat tot două meciuri de pregătire. Miercuri, 27 iulie, întâlnim Ripensia Timișoara, detaliile jocului nefiind încă stabilite. Apoi, sâmbătă, 30 iulie, jucăm cu Avântul Periam, de la ora 10.00, pe terenul formației de eșalon trei.