CSC Dumbrăvița a încheiat ediția 2020-2021 a Ligii a III-a cu fruntea sus, ocupând locul al treilea în clasamentul Seriei a 8-a. Un mare merit în obținerea acestei performanțe îl are Florin Bătrânu. Acesta a preluat funcția de antrenor principal pentru a doua parte a campionatului 2020-2021, părăsind temporar temporar poziția de șef al centrului de copii și juniori. Clubul nostru dorește să-i mulțumească pe această cale pentru munca depusă și pentru rezultatele obținute. Florin Bătrânu se va ocupa în continuare de pregătirea formației noastre, până vom intra în vacanța de vară, eveniment care sa va produce în jurul datei de 1 iunie, prilej cu care își va încheia mandatul de antrenor. Tot în această perioadă, dat fiind faptul că sezonul competițional s-a încheiat deja, regimul antrenamentelor va fi mai relaxat și mai puțin dens. Motiv pentru care, în această lună mai, Florin Bătrânu își va relua, treptat, atribuțiile de șef al centrului nostru de copii și juniori. Funcție pe care o va exercita plenar după intrarea echipei mari în vacanță.

Din sezonul viitor (ediția de campionat 2021-2022), noul antrenor al echipei noastre de fotbal va fi Cosmin Stan. Tehnicianul născut pe data de 22 aprilie 1974 are o bogată experiență în fotbalul timișean. Cariera a început-o în 2006, în futsal, ocupându-se de pregătirea prim-divizionarei de la acea vreme, Informatica Timișoara.

Pe teren mare, a antrenat apoi grupările Milenium Giarmata, Juventus Pișchia, CSM Lugoj, Ripensia Timișoara (grupare la care a coloborat cu Radu Suciu, managerul general al clubului nostru), Mama Mia Becicherecu Mic și ACS Carani.

La numirea sa pe banca tehnică a formației noastre, Cosmin Stan, a declarat:

„E un proiect care îmi place. Nu se pune o presiune foarte mare în obținerea unor rezultate imediat, ceea ce e diferit pentru mine. Mai mereu acolo unde am lucrat, am fost sub presiunea acestor rezultate. La Dumbrăvița se încearcă o construcție în timp. Ne propunem, în primul rând, să jucăm un fotbal diferit față de cel care se joacă acum în România. Ne dorim să practicăm un fotbal modern. De asemenea, pentru mine e foarte important și faptul că voi lucra din nou împreună cu Radu Suciu. Avem aceeași gândire despre fotbal. E unul dintre puținii oameni care îmi împărtășesc ideile”.