Ne despărțim de Ciubotariu, Paunchici și Vidican

Suntem la momentul la care putem anunța primele trei despărțiri certe din lotul care ne-a dus în Liga a II-a de fotbal. Ne luăm rămas bun de la fundașul Lucian Vidican, alături de mijlocașii Goran Paunchici și Cosmin Ciubotariu. Celor trei fotbaliști le-a expirat contractul cu echipa noastră în data de 30 iunie și nu s-a mai optat pentru prelungirea înțelegerilor.

Cu toții au sosit la CSC Dumbrăvița în pauza de iarnă a sezonului trecut.

Lucian Vidican a bifat patru apariții în sezonul de primăvară din Liga a III-a pentru formația noastră. S-a născut la 25 ianuarie 2001, evoluează pe postul de fundaș central și a fost format de UTA. Înaintea sosirii la Dumbrăvița, a fost jucătorul celor de la Avântul Periam

Cinci prezențe în alb-verde a strâns Cosmin Ciubotariu, un jucător polivalent pe fază ofensivă. Născut la 7 martie 2003, e un produs 100% al Recașului fotbalistic. A fost inițiat la AS Recaș sub îndrumarea lui Sorin Micșa, pentru formația din „Orășelul vinului” bifând și primele meciuri la nivel de seniori, în Liga a V-a.

Goran Paunchici a fost utilizat în patru jocuri, dintre care unul ca titular. Mijlocașul central născut la 23 mai 2002 a fost format la LPS Banatul, fiind coleg de generație cu alți doi jucători ai echipei noastre din sezonul trecut, Adrian Bain și Alexandru Tismonar. La nivel de seniori, a mai evoluat la CSC Ghiroda și Viitorul Târgu Jiu.

Alte noutăți legate de lotul cu care vom aborda noul sezon vom comunica după reunirea echipei, programată în seara zilei de luni, 4 aprilie. De asemenea, amintim că nou-veniții vor fi confirmați pe canalele noastre de comunicare (site oficial/pagină de Facebook) în momentul în care își vor pune semnătura pe contractele oferite de clubul nostru.