Ne despărțim de șapte jucători

Echipa noastră de fotbal se desparte de șapte jucători care au făcut parte din lot în a doua jumătate a sezonului 2022/2023. Cei șapte jucători cu care nu mai continuăm colaborarea sunt Călin Toma, Toma Bodri, Petre Simon, Alexandru Piftor, Abdoulaye Niakate, Luca Bodri și Cristian Grancea.

Le mulțumim tuturor pentru aportul lor la parcursul foarte bun din sezonul trecut și le dorim succes pe viitor!

Cei mai mulți dintre jucătorii cu care am încheiat sezonul 2022/2023 aveau contractele scadente la data de 30 iunie 2023. Ne-am dorit să păstrăm în cea mai mare parte nucleul de bază, astfel că le-am făcut celor mai mulți dintre ei oferte de prelungire, însă în unele cazuri, din diverse motive, nu am ajuns la un consens pentru continuarea colaborării.

Clubul nostru poartă discuții și pentru întărirea lotului de jucători pentru viitorul sezon, oficializarea noutăților urmând să o facem abia după parafarea contractelor.

Vă amintim, echipa noastră de fotbal va începe pregătirile pentru sezonul 2023/2024 luni, 26 iunie, iar în perioada 30 iunie – 8 iulie va efectua un stagiu de pregătire centralizată la Sântămăria-Orlea (jud. Hunedoara). Mai sunt de pus la punct câteva date din calendarul meciurilor de verificare, pe care îl vom comunica în cursul săptămânii viitoare.