Ne pregătim de primul amical al verii

Echipa noastră de fotbal va încheia prima săptămână de antrenamente din această vară cu un amical în compania juniorilor U19 de la UTA. Partida e programată sâmbătă, de la ora 10.00, la Arad, pe terenul de iarbă din complexul „Motorul”.

„Avem două obiective pentru acest meci. Primul este acela de a-i vedea și într-un joc pe cei aflați încă în probe. Ne dorim să ne facem o impresie mai clară despre ei. Iar al doilea obiectiv este acela de a face efort. Noi începem, de astăzi, partea de pregătire fizică pură și avem nevoie de meciul acesta pentru a ieși puțin din tiparele acestei pregătiri și de a face puțin efort și cu mingea”, a declarat antrenorul echipei noastre, Cosmin Stan.

Dintre jucătorii sosiți în probe în ziua reunirii, mai participă la antrenamente doar trei: Daniel Bălace, Cristian Grancea și Denis Blickling. S-a renunțat la Daniel Florescu, Demetris Cristodulo și nigerianul Raphael Governor, care s-au mai antrenat cu echipa noastră în zilele de marți și miercuri. „Noi căutăm juniori născuți în 2004 și 2005. I-am primit și pe ceilalți, deși aveau din start un dezavantaj, doar Florescu fiind în zona de vârstă pe care noi o vizăm. Ideea este că noi căutăm juniori de vârstă mică. Cei trei au rămas și vom oferi un răspuns în privința lor după meciul de sâmbătă”, a mai precizat Cosmin Stan.

La antrenamente participă în continuare jucătorii cu care clubul nostru are deja înțelegeri verbale și al căror nume au fost comunicate în ziua reunirii. Ei își vor pune semnătura pe contracte doar în momentul în care vom avea certitudinea participării în Liga a II-a. În acest context, ieri, clubul nostru a fost audiat în Comisia de Apel și se așteaptă, din partea Federației Române de Fotbal, comunicarea deciziei privitoare la certificarea pentru Liga a II-a.