Ne vizitează o participantă în Champions League

Echipa masculină de tenis de masă a clubului nostru se află în fața etapei a 3-a din Superligă. Mâine dimineață, de la ora 10.00, elevii antrenoarei Nicoleta Husar se vor duela cu CSS Odorheiu Secuiesc, formație participantă în Champions League.

La fel ca în cazul precedentelor jocuri de Superligă din acest început de sezon, confruntarea va avea loc în sala de sport a Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița.

„Odorheiu Secuiesc e o echipă care trage la titlu. La fel ca și echipa din Sfântu Gheorghe, are în lot jucători străini. Dar noi sperăm la niște meciuri bune, tinerii noștri se pot ridica la valoarea adversarilor, dar poate că miza meciurilor de nivel mare își spune cuvântul încă. Realist vorbind, ne putem aștepta măcar la un punct câștigat, e greu de vorbit de o victorie a echipei, având în vedere că întâlnim o participantă în Champions League”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar.

Vă amintim, formația noastră, nou-promovată în Superliga masculină, se bazează pe un lot foarte tânăr în acest sezon, compus din Daniel Moldovan, Bogdan Badea, Horia Ursuț, Danielle Spagnolo și Bogdan Roman. În primele două runde, CSC Dumbrăvița a cedat cu 0-3 meciurile disputate la CSM Focșani 2007 și acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Adversarii noștri de la CSS Odorheiu Secuiesc se vor deplasa în Cehia după jocul de la Dumbrăvița, unde la finalul săptămânii vor fi implicați în meciurile Grupei C din prima fază a Champions League. Formația din Harghita se va duela cu Top Spin Messina (Italia), Panaceo Stockerau (Austria) și Ostrov Havlickuv Brod (Cehia) – ultima fiind și gazda turneului.