O săptămână cu două teste

Echipa noastră de fotbal a început cea de-a treia săptămână de pregătire pentru noul sezon. În acest ciclu, elevii lui Cosmin Stan vor avea parte de două meciuri de verificare, primul dintre ele fiind programat mâine (miercuri), de la ora 18.30, cu Unirea Sânnicolau Mare, pe terenul din Bazoșu Vechi.

„După cum se știe, ar fi trebuit să jucăm cu Progresul Pecica, formație ce a devenit în această vară satelitul UTA-ei. Cei de acolo ne-au sunat și ne-au spus că nu mai pot juca împotriva noastră, pentru că au un alt program, pe care l-a făcut UTA. A trebuit să ne reorientăm, dar cum toate echipele de nivel superior aveau deja programul de amicale stabilit, am încercat cu o echipă de ligă inferioară. Mulțumim celor de la Unirea Sânnicolau Mare că au acceptat să joace cu noi, mai ales că ei s-au reunit ceva mai târziu. E bine totuși că putem juca acest amical”, a declarat antrenorul Cosmin Stan.

Al doilea test al săptămânii va avea loc sâmbătă, 23 iulie, de la ora 10.00, cu CSC Ghiroda. Meciul se va disputa la Lugoj, pe Stadionul Tineretului.

În ceea ce privește echipa, începând de astăzi vor lipsi Andrei Olaru, Răzvan Ilan și Adrian Bain, care vor pleca în Munții Retezat cu Universitatea de Vest, într-un stagiu obligatoriu de orientare turistică. Probleme medicale sunt doar la atacantul Patrick Pășcălău, care a reluat ieri pregătirile dar încă resimte dureri, astfel că va face zilele viitoare un nou RMN.

Tot legat de lot, mijlocașul Dumitru Schinteie a semnat rezilierea contractului cu clubul nostru. Pe lângă activitatea sa fotbalistică, el are un loc de muncă destul de solicitant, astfel că nu mai putea participa cu regularitate la programul de pregătire al echipei. Pe această cale, îi mulțumim pentru aportul deosebit pe care l-a avut în parcursul nostru din sezonul trecut!

În altă ordine de idei, mâine, la ora 12.00, la sediul Federației Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorți a țintarului pentru viitorul sezon al Ligii a II-a. Pentru a ne asigura că stadionul „Ștefan Dobay” se va prezenta în cele mai bune condiții, clubul nostru a depus o solicitare pentru disputarea meciului din prima etapă în deplasare.