Sâmbătă, 24 aprilie, în derbiul timișean al rundei a 17-a din Liga a III-a, formația noastră a pierdut în deplasare la vecinii de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii. În ciuda acestui eșec, CSC Dumbrăvița a rămas pe treapta a treia a podiumului eșalonului trei.

Partida de la Ghiroda nu a fost una foarte spectaculoasă, fazele de poartă fiind rare. În primul mitan, Mura (’32 și ’40) și Făgărășanu (’37) le-au dat ceva emoții gazdelor, însă ori execuțiile nu și-au atins țintă, ori goalkeeper-ul Mosoarcă a reușit să blocheze. Din păcate, la chiar ultima fază a primei reprize, amfitrionii au reușit să înscrie. Căpitanul gazdelor, Cosmin Mancaș a profitat de o eroare a defensivei noastre și a trimis balonul în plasă, pentru 1-0.

În partea secundă a întâlnirii, băieții noștri au încercat să restabilească egalitatea, dar din păcate nu au reușit să depășească bine organizata apărare a amfitrionilor. Ghirodenii s-au apărat cu atenție, preferând contraatacurile. Până la urmă, tabela n-a mai fost modificată, în ciuda posesiei superioare a elevilor lui Florin Bătrânu.

Iată şi cele două formaţii ce s-au înfruntat pe arena „Emilian Pavel”…

CSC Ghiroda și Giarmata Vii (antrenor Răzvan Leucă): Mosoarcă – Stupu, Rosuș, Hecsko, Velcan – Precup (’90, Pițigoi), Costea (’77, Grancea) – Mancaș (cpt.), Kayondo, Ghinescu (’57, Paunchici)– Drăghici (’90, Cluci).

CSC Dumbrăvița (antrenor Florin Bătrânu): Popeț – Motreanu, Telescu (cpt.) (’64, Pițuc), David, Pascu (’81, Giurgiu) – Morariu (’64, Ștefan), Udrea, Jichici, Rus (’81, Zurbagiu) – Făgărășanu – Mura.

După meci, antrenorul Florin Bătrânu, a concluzionat: „Vreau să-i felicit pe adversari pentru victorie, chiar dacă, din punctul meu de vedere, un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Fotbalul, însă, se joacă pe goluri, iar noi am păcătuit la capitolul finalizare. Nu am găsit execuțiile potrivite, nu am fost inspirați. Adversarii noștri au speculat, în schimb, o greșeală impardonabilă. Ăștia suntem noi, de multe ori naivi. Pierdem meciuri pe care le controlăm și le dominăm”.

În ultima etapă a Ligii a III-a, a 18-a, alb-verzii vor primi vizita arădenilor de la Crișul Chișineu Criș.