Prezenți la cinstirea memoriei lui Marjan Maric

Echipa de juniori U15 a clubului nostru, pregătită de Călin Mada, va fi prezentă la prima ediție a Memorialului „Marian Marić”, organizat de clubul Ripensia Timișoara la acest final de săptămână. Nu puteam lipsi de la cinstirea memoriei celui ce ne-a fost jucător în prima jumătate a acestui sezon și care și-a adus un aport substanțial la performanțele de care ne bucurăm acum, în pragul verii.

Marian Marić ne-a părăsit la 17 ianuarie, când și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Reușise o primă jumătate de sezon foarte bună la clubul nostru, unde fusese împrumutat de la Ripensia. A disputat 12 meciuri în campionat, dintre care 10 ca titular, iar în 8 a fost integralist. Deși evolua în linia de fund, s-a lipit și de gol, contribuind cu 2 reușite la zestrea totală a echipei noastre.

Susținem demersul partenerilor noștri de la Ripensia, care ne-au făcut invitația de a participa la prima ediție a turneului memorial ce va purta numele lui Marjan Marić. Vom fi prezenți cu echipa U15, fiind repartizați într-o grupă cu Ripensia Timișoara, Luceafărul Oradea și formația ucraineană Rukh Lviv.

Competiția se va desfășura pe terenurile din Ciarda Roșie, respectiv complexul „Adrian Stoicov”. Primele jocuri vor începe vineri, 3 iunie, de la ora 14. Deschiderea oficială a turneului, ocazie cu care va fi evocată memoria lui Marjan Marić, este programată pentru vineri, 3 iunie, ora 16:30, pe stadionul din cartierul Ciarda Roșie.

Iată programul complet al turneului și echipele participante la fiecare categorie de vârstă:

Grupa 2008
Seria A: Ripensia Timișoara, CSC Dumbrăvița, Rukh Lviv (Ucraina), Luceafărul Oradea.
Seria B: CSȘ Râmnicu Vâlcea, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, CA Oradea și Vojvodina Novi Sad (Serbia)

Grupa 2009
Ripensia Timișoara, Juventus Timișoara, CSM Lugoj, Atletico Arad

Grupa 2012
Seria A: Ripensia Timișoara, OFK Vârșeț (Serbia), CFR 1933 Timișoara, UTA.
Seria B: Juventus Timișoara, Atletico Arad, CSM Lugoj, Viitorul Arad.

Locurile 1-4 din fiecare categorie vor fi recompensate cu trofee, medalii și diplome.

Nu te vom uita niciodată, „Maki”!