„Să ne bucurăm după meciul de sâmbătă!”

Echipa noastră de fotbal se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, primim vizita echipei Metaloglobus București.

O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând.

Antrenorul Cosmin Stan a prefațat astfel întâlnirea de sâmbătă:

„Îi simt pe băieți mai montați, pentru că la meciul de la Dej am trecut cu puțin pe lângă îndeplinirea obiectivului. După ce am ratat acea șansă, cu atât mai mult ne vom mobiliza pentru meciul cu Metaloglobus. E o mică presiune din spate, o simțim, dar încă suntem la adăpostul unui avantaj consistent. Încă nu s-a instaurat panica!

Avem câțiva jucători care revin după accidentări. Mă refer în primul rând la Ekmekci, care e apt de joc. Dar în general nu am reușit să recuperăm foarte mulți dintre cei care au avut probleme și, în plus, au apărut accidentări și la alți jucători. Din păcate, nu s-a oprit această serie de accidentări. Cu toate acestea, sper să reușim să trecem peste toate aceste probleme și să ne bucurăm la finalul meciului de sâmbătă.

În toamnă, i-am lăudat pe cei de la Metaloglobus și cred că nu m-am înșelat. Din noiembrie până acum două săptămâni au fost neînvinși, au fost cam șase luni în care nu au înregistrat nicio înfrângere. Deci, declarația mea de atunci s-a confirmat în rezultatele lor ulterioare. Într-adevăr, au pierdut ultimele două meciuri, dar probabil văzându-se cu sacii în căruță după menținerea matematică în Liga a II-a nu au mai fost la fel de montați”.

Partida CSC Dumbrăvița – Metaloglobus București nu va fi televizată, însă va putea fi urmărită în format live video prin intermediul partenerilor noștri de la Dumbrăvița TV.