Spre Alexandria, pentru o ultima reprezentație a anului!

Echipa noastră de fotbal se pregătește de ultimul meci oficial al anului 2022. Miercuri, de la ora 14:00, vom juca pe terenul echipei de Liga a III-a CSM Alexandria, în etapa a 3-a (ultima) a Grupei C din Cupa României. Niciuna dintre cele două combatante nu mai are șanse de calificare în faza următoare, însă antrenorul Cosmin Stan își dorește ca elevii săi să lase o ultimă impresie bună înaintea intrării în vacanță.

„Un meci care nu mai are miză, dar pe care vom încerca să îl câștigăm. Traversăm un moment bun în această perioadă și de aceea spun că vom încerca să ne impunem și în acest ultim joc al anului. Asta deși avem mari probleme de lot. Dintre jucătorii care ne-au lipsit la meciul cu Șelimbăr, nu și-a revenit niciunul. Pe lângă ei, l-am pierdut pe Patrick Pașcalău, care e răcit, iar Luca Bodri a suferit o entorsă înaintea deplasării la Râmnicu Vâlcea. El a venit cu noi, dar nu a putut evolua din această cauză. Deci nu știu dacă vom putea alinia un lot de 20 de jucători la acest meci. Dar, chiar și în aceste condiții, mergem să câștigăm”, a declarat Cosmin Stan.

CSM Alexandria a disputat precedentele două jocuri din Cupa României la Turnu Măgurele, însă meciul de miercuri se va juca pe stadionul „CSS Peco”, din reședința județului Teleorman. Pe acest teren, echipa pregătită de Ștefan Odoroabă nu a mai pierdut din octombrie anul trecut!

„Am văzut Alexandria la precedentele două meciuri din Cupa României, am văzut parțial meciul cu Farul și în întregime cel cu Universitatea Cluj. Sper ca până la ora jocului să ne facem o impresie cât mai realistă despre ei. Pe terenul din Alexandria, ei nu au mai pierdut din octombrie anul trecut, dar nici Șelimbăr nu pierduse de la mutarea la Râmnicu Vâlcea până la întâlnirea cu noi!”, a mai spus Cosmin Stan.

Echipa noastră va efectua astăzi după-amiază ultimul antrenament dinaintea plecării spre Alexandria, care este programată mâine dimineață.