Țintim finala națională în Cupa Satelor

Competiția destinată juniorilor U13, Cupa Satelor, continuă cu etapele regionale, care vor stabili participantele la finala pe țară. Echipa Comunei Dumbrăvița, alcătuită pe scheletul formației U13 a clubului nostru, a plecat astăzi spre Sântămăria Orlea, acolo unde mâine se va disputa turneul Zonei 7.

Alături de Comuna Dumbrăvița, care participă în această fază în calitate de campioană a județului Timiș, vor mai evolua în localitatea hunedoreană laureatele din Arad (Comuna Socodor), Caraș-Severin (Comuna Slatina-Timiș) și Hunedoara (Comuna Criscior). Meciurile vor începe de la ora 12.00, iar formația câștigătoare se va califica la finala pe țară, unde vor ajunge opt echipe.

„Încă de acum o săptămână, copiii tot vorbesc despre ziua de miercuri! Îi simt foarte montați și am încredere deplină în ei că vor trata meciurile cu o foarte mare determinare! Toată lumea din club este implicată, chiar au făcut deplasarea cu noi managerul secției de fotbal de la CSC Dumbrăvița, Florin Macavei, și coordonatorul centrului de copii și juniori, Florin Batrânu”, ne-a declarat antrenorul echipei noastre, Adrian Ștefan.

Vă amintim, Comuna Dumbrăvița s-a impus în faza județeană a Cupei Satelor fără să primească gol pe tot parcursul competiției, reușind să marcheze, în schimb, 27 de goluri.