Dupa cum preconizam intr-un articol anterior, in organizarea Player Sport Club & Spa, duminica, 19 septembrie, la ora 9, incepe o serie de mini-turnee dedicate celor mai mici fotbalisti, cei nascuti dupa 2013, inclusiv. Jocurile se vor desfasura din doua in doua saptamani, la Arena Player Sport, situata in Dumbravita, pe strada Arinului.

Sub denumirea generica de Player Kids Cup, meciurile se vor juca in sistem turneu, fiecare cu fiecare, in formula 5 + 1, o repriza de 25’, pe o suprafata de 40 x 20 m.

Clubul nostru va participa cu grupele 2013 – 2014, coordonate de Stefan-Ovidiu Preda, si respectiv 2015 – 2016, conduse de Adrian Scrob. Chiar daca e probabil ca participantele sa se schimbe de la un turneu la altul, CSC Dumbravita intentioneaza sa onoreze toate competitiile din seria care se va intinde pe perioada in care conditiile meteorologice vor fi prielnice.

Programul jocurilor echipelor noastre il puteti consulta in sectiunea Calendar a site-ului nostru https://cscdumbravita.ro/calendar-competitional/