Tudor Moțiu, primul gol în Liga a II-a la prima atingere a mingii în meciul cu FC Brașov!

În minutul 53 al meciului de ieri, cu FC Brașov, antrenorul Cosmin Stan a efectuat trei modificări, fiind aruncați în luptă Andrei Olaru, Alexandru Piftor și Tudor Moțiu. Cei trei au stat la originea golului de 1-1, reușit în minutul 53, la care au contribuit chiar în această ordine: recuperare Olaru, centrare Piftor, gol Moțiu.

Pentru Tudor Moțiu, care va împlini 19 ani la finele săptămânii viitoare, a fost un prilej de bucurie, în ciuda rezultatului negativ din duelul cu brașovenii. Tânărul nostru fotbalist a marcat primul său gol în Liga a II-a, la chiar prima atingere de balon, după cum a mărturisit chiar el, în dialogul pe care l-am purtat la finalul partidei.

Tudor, o înfrângere în ultima etapă, cu FC Brașov. Cum a fost acest meci?

În primul rând, mă bucur foarte mult că am reușit să înscriu primul meu gol la Liga a II-a. Într-adevăr, rezultatul cu FC Brașov a fost unul negativ, dar per total suntem bucuroși că am reușit să ne salvăm de la retrogradare. Ne așteaptă încă un sezon în liga secundă și sper să reușim să facem din nou o figură frumoasă.

Ești alături de Dumbrăvița încă din Liga a III-a, ai sosit aici la mijlocul sezonului precedent. Te gândeai atunci că vei fi părtaș la o asemenea ascensiune?

Eu am venit la Dumbrăvița la începutul anului trecut, iar atunci e clar că nu se gândea nimeni că o să ajungem până aici. Să și promovăm, să ne și salvăm apoi în primul an, cred că nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva! Eu consider că s-au depus foarte multe eforturi aici, am muncit cu toții împreună și de aceea am ajuns să facem aceste performanțe.

Se vede și din exterior, grupul de jucători e foarte unit aici, la Dumbrăvița…

Așa este. M-am adaptat foarte ușor, băieții m-au primit foarte bine. Eu am venit la Dumbrăvița într-un moment foarte prost al carierei mele, eram cu moralul la pământ. Dar băieții m-au ajutat mult, am început să joc din nou, să prind încredere.

În meciul cu FC Brașov, ai marcat la doar câteva minute după intrarea ta în teren. Ai mai atins mingea până la gol?

Nu, nu, a fost chiar prima atingere! Am intrat, am avut simțul să atac acea zonă, colegul meu Piftor m-a văzut și a centrat. Așa a fost să fie, să mă aflu eu acolo. Încă o dată o spun, mă bucur că am reușit să înscriu.

Ce urmează pentru tine?

Vom vedea… Momentan nu pot să spun mai multe, rămâne de văzut ce va fi. Nu mai aparțin de Politehnica, am câștigat procesul cu cei de acolo, iar din acestă vară sunt liber de contract.