… aduce la Dumbravita, vineri, de la ora 15, pe stadionul Stefan Dobay, pe Frontiera Curtici, o nou-promovata care, ca si Avatul Periam, a resimtit din plin contactul cu esalonul superior si se afla pe locul 8. La Curtici, oaspetii nostri au obtinut toate cele 5 puncte din clasament: 0 – 0 cu Pecica, 0 – 3 cu Ghiroda, 2 – 2 cu Lipova, 0 – 2 cu Crisul si 2 – 0, in etapa precedenta, cu Periam. In timp ce din cele doar 2 deplasari curticenii nu au scos nimic: 2 – 4 la Cermei si 0 – 3 la Dudestii Vechi.

Iata lotul utilizat de antrenorul Radu Anca in partida cu Avantul Periam:

Mucha – Puta, Calvin, Gligor, Vereș – Huțanu, Varga, Burlă, Andrieș – Brândușe, Lolea.

Pe bancă: Miclean – Prică, A. Popescu, Cleuță, Avrămuțiu, Moldovan, Coșa, Morar.

Inaintea meciului, antrenorul nostru, Cosmin Stan, ne-a declarat: “Ne aflam la ora ultimului joc din acest tur de campionat. Daca ar fi sa facem un bilant pana in acest moment, din punct de vedere fotbalistic, ar fi foarte multe lucruri pozitive in aceste 3 luni de cand am inceput pregatirile si putine negative. Urmeaza 3 jocuri consecutive pe teren propriu. Daca pana in momentul de fata am avut, cu exceptia jocului de la Dudestii Vechi, un parcurs foarte bun la meciurile din deplasare, speram sa spunem acelasi lucru si despre cele de acasa, dupa urmatoarele 3 meciuri, cel cu Frontiera de maine si primele 2 din retur, cu Periam si Chisineu Cris.”

Conform masurilor stabilite de autoritatile statului, accesul spectatorilor în tribune se poate face pana la 50 % din capacitatea maximă si acestia trebuie sa poarte masca de protectie si să păstreze distanța de siguranță de minimum 1 metru.

Persoanele eligibile pentru a asista la meci sunt:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor in stadion va fi gratuit, dar este necesară purtarea mastii de protectie si adeverința de vaccinare cu a doua doză, din care să reiasă că au trecut peste 10 zile de la rapel, sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la un rezultat pozitiv.