Ultima repetiție

Fotbaliștii noștri se află în fața ultimului joc de verificare dinaintea reluării campionatului. Mâine, de la ora 16.30, pe terenul din cartierul Plopi, alb-verzii se duelează cu echipa de juniori U17 a Politehnicii Timișoara.

Va fi un meci cu o durată redusă, cel mai probabil cu două reprize a câte 30 de minute.

Antrenorul echipei noastre, Cosmin Stan, a expus obiectivele pe care le urmărește în acest ultim joc de verificare din perioada de pregătire: „Ne propunem să exersăm ultimele scheme pe care le-am antrenat în această săptămână, inclusiv fazele fixe. E singurul amical fixat pentru acest ciclu săptămânal, pentru că ne apropiem de reluarea campionatului şi am preferat să avem timp şi să pregătim toate detaliile pentru prima etapă”.

Din păcate, problemele medicale nu au ocolit echipa noastră nici în această săptămână. „A fost o săptămână bună până în momentul de faţă, dar cu mici probleme medicale, din păcate. Ciui a suferit o criză de lombosciatică după antrenamentul de luni, Benea a avut o problemă musculară după antrenamentul de marți, Vidican a avut o afecțiune la călcâi, pe locul în care a fost operat, dar a făcut un «eco» și nu e nicio problemă. În plus, Schinteie încă nu s-a antrenat 100%, dar va începe de astăzi pregătirile în ritm normal. Pe lângă ei, Paulevici, care continuă tratamentul și probabil ne vom baza abia în aprilie pe el”, a afirmat Cosmin Stan.

Dintre cei menționați, nu vor fi utilizați Ciui, Benea și Paulevici. E așteptată reintrarea în joc a lui Schinteie. De asemenea, va fi utilizat și Martinov, în ciuda problemelor la nervul sciatic pe care le-a avut și în cursul acestei săptămâni.

După testul cu Poli U17, băieții noștri intră în linie dreaptă spre primul meci oficial din 2022, care va avea loc în deplasare, cu Șoimii Lipova.