Ultimele zile de vacanță pentru alb-verzi

Echipa nostră de fotbal se mai află în vacanță doar în această săptămână. Antrenorul Cosmin Stan va suna adunarea pentru pregătirea noului sezon competițional luni, 4 iulie. Primul antrenament din această vară va începe la ora 19.30, pe stadionul „Ștefan Dobay” din Dumbrăvița.

Deocamdată, au fost stabilite șapte din cele opt meciuri de verificare prevăzute până la data startului Ligii a II-a. Singurul amical nestabilit e cel din 13 iulie, atunci când staff-ul nostru are în vedere antamarea unui adversar puternic, din prima sau a doua ligă.

Iată lista testelor stabilite până în prezent:

Sâmbătă, 9 iulie – UTA U19
Miercuri, 13 iulie – dată liberă
Sâmbătă, 16 iulie – Unirea Dej (la Alba Iulia)
Miercuri, 20 iulie – Progresul Pecica
Sâmbătă, 23 iulie – CSC Ghiroda
Miercuri, 26 iulie – Ripensia Timișoara
Sâmbătă, 30 iulie – Avântul Periam
Miercuri, 3 august – UTA U19

Echipa noastră are programat un test și după începerea campionatului din liga secundă. Miercuri, 17 august, vom întâlni Phoenix Buziaș, formație nou-promovată în Liga a III-a.

La primul antrenament, vor lua parte și o serie de jucători noi, cu care ne-am înțeles deja pentru o colaborare din această vară. Ei vor fi prezentați oficial în momentul în care își vor pune semnătura pe contracte (după ziua reunirii). De asemenea, vor lipsi jucătorii care au făcut parte din lotul nostru în sezonul promovării în Liga a II-a și la care am decis să renunțăm. Numele lor vor fi cunoscute la finalul săptămânii, după expirarea înțelegerilor pe care le au cu clubul nostru.