Un nou succes la Covaci: 6-0 cu Galaxy Timișoara

Echipa noastră de fotbal a disputat astăzi al treilea test al iernii, în compania juniorilor de la Galaxy Timișoara. Pe terenul din Covaci, elevii antrenorului Cosmin Stan s-au impus cu 6-0, în fața unei echipe ce a cuprins mai mulți jucători aflați în pregătire cu formația noastră.

Alb-verzii au deschis scorul la una dintre primele ocazii importante de gol. În minutul 17, Bruce Nortey a centrat de pe dreapta pentru Ahmet Ekmekci, care a împins balonul în poartă din șase metri. Cei de la Galaxy au replicat prin Ciprian Dan, atacantul care se pregătește din această iarnă cu echipa noastră, șutul său de la 16 metri fiind respins de portarul Secoșan. Formația noastră a avut apoi un gol anulat, înscris de același Ekmekci, semnalizat în poziție de ofsaid. Până la pauză, Dumbrăvița avea să puncteze de încă trei ori, prin Bruce Nortey (32), Paulevici (44) și Gavra (45).

În partea secundă, echipa noastră a utilizat o formulă în mare măsură schimbată. La mijlocul mitanului secund, au reintrat în teren Băluțoiu și Bruce Nortey, în locul lui Cibi (accidentat) și Martinov. Au continuat și golurile alb-verzilor: în minutul 75, Nicolae Sofran a punctat din pasa lui Morariu, iar peste două minute, după un triunghi de pase pe traseul Sofran – Olaru – Bruce Nortey, cel din urmă a scuturat plasa pentru a doua oară în această partidă.

Iată formulele de joc utilizate de antrenorul Cosmin Stan în jocul de azi:

Prima repriză: Secoșan – Băluțoiu, Zurbagiu (cpt.), Gladun, Ghinescu – Martinov, Salhi – B. Nortey, Gavra, Ekmekci – Paulevici

A doua repriză: Secoșan (70, Trifon) – Morariu, Moțiu, Horcea, Ghinescu – Ristin, Cibi (65, Băluțoiu) – Sofran, Olaru, Martinov (65, B. Nortey) – Solabi

Portarul Paul Toroc, alături de juniorii care se pregătesc cu prima noastră echipă (Neag, Jorz, Sima, C. Dan), au evoluat astăzi pentru cei de la Galaxy.

Pentru echipa noastră urmează un test puternic, în compania colegei de eșalon Corvinul Hunedoara. Meciul e programat vineri, 26 ianuarie, de la ora 14.00, pe stadionul „CFR” din Simeria. După meci, jucătorii noștri vor intra în cantonament, până pe 3 februarie, la Pensiunea Anette din Covaci.