Verificare cu Avântul Periam, într-o perioadă de acumulări

Fotbaliștii noștri se află la finalul celei de-a patra săptămâni de pregătire pentru sezonul de primăvară. Elevii lui Cosmin Stan au parte, în aceste zile, de antrenamente solicitante, de încărcare fizică, dar pofta de joc se simte în continuare la tinerii noștri fotbaliști.

Pentru alb-verzi, urmează mâine un nou amical cu o colegă de serie, Avântul Periam. Cosmin Stan va utiliza din nou sistemul 3-5-2, testat în premieră în jocul de miercuri, de la Cermei.

„Obiectivele sunt la fel precum cele din meciul de la Cermei. Am schimbat sistemul de joc, ne-a ieșit foarte bine în primul meci, dar să vedem cum ne vom descurca și mâine. După jocul cu Avântul Periam, mă voi decide dacă ne vom stabiliza pe acest sistem sau dacă vom reveni la 4-2-3-1”, ne-a declarat antrenorul echipei noastre de fotbal.

După o victorie categorică, 8-0, în deplasarea de la Cermei, Cosmin Stan nu se teme că elevii săi se vor culca pe lauri. În schimb, nu exclude ca oboseala acumulată la antrenamente să își spună cuvântul: „În niciun caz nu mă tem de o relaxare. Dar noi continuăm perioada antrenamentelor grele, chiar azi avem două ședințe de pregătire. Deci nu suntem într-o perioadă de prospețime, ci într-o fază de lucru intens. La meciul de mâine, s-ar putea resimți oboseala mai degrabă. Dar în niciun caz nu mă tem că, după o victorie de o manieră entuziasmantă, se pune problema de o relaxare în rândul jucătorilor”.

Cu excepția lui Dragan Paulevici, indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp, întreg lotul formației noastre e valid. „Acesta e un lucru îmbucurător, mai ales în această perioadă de antrenamente solicitante”, consideră antrenorul Cosmin Stan.

Partida Avântul Periam – CSC Dumbrăvița va avea loc mâine, de la ora 11.30. Jocul fusese programat inițial la Sânpetru Mare, dar se va disputa, în cele din urmă, la Periam.