Deși sezonul de toamnă s-a încheiat, fotbaliștii de la CSC Dumbrăvița încă nu au intrat în vacanță. Marți, 7 decembrie, la ora 15.30, alb-verzii vor susține un meci de verificare cu divizionara secundă Politehnica Timișoara.

UPDATE: Jocul fusese inițial programat pe arena „Știința”, dar din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost mutat pe terenul sintetic din incinta Bazei 2 a Politehnicii.

Jocul se va desfășura la solicitarea alb-violeților, care vor testa o serie de juniori din propria pepinieră, fotbaliști împrumutați la alte echipe și jucători sosiți în probe.

Antrenorul formației noastre, Cosmin Stan, va da la rândul său credit jucătorilor care au evoluat mai puțin: „Cei care s-au confruntat cu probleme în ultimul timp vor fi menajați. Mă refer la Schinteie, Zurbagiu, Berivoiescu, Maric. De ei am tras destul de mult în ultimele etape și nu îi vom utiliza”.

Echipa noastră va intra oficial în vacanța de iarnă vineri, 10 decembrie.

Vă amintim, CSC Dumbrăvița a încheiat sezonul de toamnă din Liga a III-a pe locul 4 în Seria a 8-a, calificant în play-off. În cele 13 meciuri disputate, alb-verzii au acumulat 22 de puncte (6 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri).