Victorie la ultima repetiție

Echipa noastră de fotbal a câștigat cu 5-0 testul cu juniorii U18 ai UTA-ei, disputat azi dimineață, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. A fost ultima repetiție a alb-verzilor înaintea meciului de debut în noul sezon, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Băieții noștri au controlat disputa cu tinerii lor adversari, având la pauză un avantaj de două goluri. Scorul a fost deschis în minutul 12, de Andrei Olaru, care a împins în plasă un balon centrat de pe stânga de Ghinescu. 2-0 s-a făcut în minutul 29, atunci când Luca Bodri a punctat din fața porții, după centrarea lui Grancea. După pauză, scorul a fost majorat mai întâi de Sergiu Sabău, în minutul 66, cu o reluare din apropierea buturilor arădene. Iar în ultimul sfert de oră (minutele 76 și 90), Adrian Ungureanu a semnat o „dublă” după acțiuni purtate pe partea dreaptă.

Pentru echipa noastră au evoluat toți jucătorii din lot, cu excepția celor deja cunoscuți cu probleme medicale – Paulevici, D. Popa și Tismonar.

„Nu sunt mulțumit de ceea ce am văzut. Trebuie totuși să ținem cont că ieri am avut un antrenament fizic, ceva mai dur. Mi-am dorit să îi scot din starea asta de moleșeală și poate am exagerat și eu, i-am certat prea mult la meciul de astăzi. Dar am făcut-o ca să înțeleagă că nu ne putem juca! Mulți dintre băieți cred că la Liga a II-a va fi ca în eșalonul al treilea. Și nu va fi așa! Am încercat să îi capacitez nu doar în vestiar, ci și pe teren. Dacă nu suntem așa cum trebuie să fim în acest punct, vom avea probleme. În momentul în care îi văd deconcentrați, îmi e o ciudă de mor! Lucrurile acestea le discutăm deja de prea mult timp. Nu îmi place să îi văd deconcentrați, chiar dacă e un amical cu o echipă de juniori, la mijloc de săptămână, după un antrenament fizic. Dar eu vreau să îi văd concentrați, că anticipează ceea ce face adversarul, că joacă mai mult la intercepție, că grăbesc atacurile. Dar așa, la «lasă-mă să te las», nu putem juca în Liga a II-a”, a declarat antrenorul Cosmin Stan, după amicalul de astăzi.