Vizăm toate punctele în meciul cu Gloria Buzău: „Dacă îi învingem trecem peste ei!”

Echipa noastră de fotbal se pregătește de ultimul joc oficial organizat pe arena „Ștefan Dobay” în anul 2023. În etapa a 14-a a Ligii a II-a, primim vizita unei echipe puternice din toate punctele de vedere, Gloria Buzău. Meciul va avea loc vineri, 24 noiembrie, de la ora 14.30, și va fi televizat pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Succesul în jocul de vineri e extrem de important pentru a ne putea menține în aproape de zona play-off și pentru a ne asigura o iarnă cât mai liniștită. E opinia antrenorului principal al echipei nostre, Cosmin Stan:

„Nu e ultimul tren pentru play-off meciul cu Buzău. E adevărat, noi suntem într-o poziție foarte bună în clasament în momentul de față, având în vedere lotul și bugetul de care dispunem. Obiectivul nostru, cu care am plecat la drum, a fost menținerea în Liga a II-a. Dar noi vrem mai mult, iar asta cred că e foarte bine și chiar am arătat că putem mai mult. Ne-am dori să rămânem acolo, în zona play-off, și peste iarnă, dar pentru a reuși acest lucru e obligatoriu să facem puncte în cele două meciuri rămase, cu Gloria Buzău și FC Argeș. Ne agățăm de meciul cu Buzău, în momentul de față clasamentul ne arată că dacă reușim să îi învingem trecem peste ei. În momentul de față ne uităm în sus, nu în jos”.

Antrenorul nostru principal s-a referit și la adversarul pe care îl vom întâlni vineri:

„I-am studiat pe cei de la Buzău, am avut timp suficient să-i urmărim cu atenție. E o echipă care schimbă foarte mult de la o etapă la alta, care schimbă și în timpul jocurilor sistemul de foarte multe ori. Au jucători cu experiență, ca valoare sunt clar peste noi, dar nu întotdeauna câștigă valoarea”.

La nivel de lot, în acest moment e incert Tudor Moțiu, care a suferit o entorsă în amicalul disputat ieri, la Arad, cu UTA. Va lipsi însă cu certitudine tânărul Vlad Băluțoiu:

„Singura absență certă e Băluțoiu, juniorul nostru, care a suferit o accidentare la unul dintre antrenamentele de săptămâna trecută. Din păcate, el nu va mai juca în acest an”.

După jocul cu Gloria Buzău, mai avem programat un singur meci oficial în 2023. În etapa a 15-a din Liga a II-a, vom juca la Mioveni, cu FC Argeș, joi, 30 noiembrie, de la ora 20.00. Și acest joc va fi televizat.