Ne-am întors cu trei medalii de la Bistrița: „Sperăm să continue ascensiunea”

Delegația secției noastre de tenis de masă s-a întors de la Bistrița, acolo unde, pe parcursul săptămânii trecute, am fost reprezentați în trei competiții. Bilanțul e unul dătător de speranțe, prin cele trei medalii obținute în întrecerile Top 16 – Bogdan Badea – aur la Juniori 1 și Daniel Moldovan – bronz la Juniori 1 și Seniori.

„Au fost niște obiective pe care ne-am propus să le atingem înainte de a pleca spre Bistrița. Atât Daniel Moldovan, cât și Bogdan Badea sunt într-o creștere în evoluții. Faptul că au posibilitatea să joace și în campionatul Italiei le oferă un plus de motivație și încredere, pentru că și acolo se confruntă cu jucători mai puternici. Se simte asta și în pregătirea lor. Cu cât se apropie de seniorat, au nevoie de meciuri din ce în ce mai puternice. Sunt rezultate bune, care ne dau optimism pe mai departe. Să sperăm că își vor continua ascensiunea, mai ales că, peste doi ani, vor trece efectiv la seniorat, ei fiind încă Juniori 1”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.

Tot la Bistrița, s-a desfășurat Campionatul Național Individual de tineret, unde reprezentanții noștri nu s-au apropiat de podiumul de premiere, întâlnind însă adversari de primă mână, care s-au și numărat printre protagoniștii probelor. „Am prins meciuri cu primii favoriți, cu jucătorii de la Steaua București, care participă și ei în multe turnee internaționale și au altă experiență”, a mai punctat Nicoleta Husar.

Accesând link-urile de mai jos, puteți consulta rezultatele obținute de sportivii noștri în cele trei competiții:

Prin cele trei întreceri de la Bistrița, sportivii secției noastre de tenis de masă au încheiat întrecerile oficiale pe anul 2022. Până la intrarea în vacanța de iarnă, pentru jucătorii noștri urmează participarea la Memorialul „Zoran M. Vucevic” de la Novi Sad (9-10 decembrie) și organizarea tradiționalei Cupe de Iarnă (10-11 decembrie), unde se vor putea înscrie toți jucătorii de tenis de masă din țară, indiferent de categoria de vârstă, amatori sau profesioniști.