Derbyul etapei a XIV-a a Ligii 3, seria 8, se joaca vineri, de la ora 14, pe stadionul Emilian Pavel din Ghiroda, unde echipa locala CSC intalneste, din pozitie de lider, alb-verzii din Dumbravita.

Ghirozenii au avut un parcurs remarcabil in acest sezon, acumuland pana acum 28 de puncte, cu 9 victorii, un egal, 2 infrangeri si un golaveraj de 26 – 10. Singurele puncte pierdute sunt cele din partidele jucate in deplasare cu CSC Dumbravita (2 – 2) si Crisul (1 – 2) si cele din meciul retur cu Soimii Lipova (0 – 1), disputat acasa. In rest, victorii pe linie, la Lipova (2 – 0), Curtici (3 – 0), Dudestii Vechi (3 – 0, in retur) si Periam (3 – 1, in retur), iar pe teren propriu cu Pobeda (1 – 0), Avantul Periam (2 – 1), Progresul Pecica (2 – 0), CS Gloria Lunca-Teuz Cermei (3 – 1) si Frontiera Curtici (4 – 2, in retur).

Iata lotul prezentat in etapa precedenta, la Periam, unde liderul a revenit de la 0 – 1, inscriind prin Grancea, Jichici si Mancas:

Miklos – Sporin, Hecsko, Cochințu (min. 70, Iseini), Coroiu – Stupu, Precup, Jichici – Grancea, Ehling – Mancaș.

Pe bancă: Golban, Ciocan, Scafaru, Rosuş, Zăvălache, Hissein.

Dupa joc, antrenorul Razvan Leuca declara: „A fost un meci în care știam că ne va fi greu, pentru că Avântul joacă cu o determinare foarte mare. Din fericire, am reușit să demonstrăm că punctele obținute până acum și locul din clasament nu sunt întâmplătoare. Până la pauza de iarnă, urmează încă două meciuri foarte grele, din care sperăm să obținem cât mai mult”.

Echipa noastra, care a avut liber etapa precedenta, si-a propus, in cele 2 saptamani avute la dispozitie, recuperarea jucatorilor accidentati si mentinerea tonusului si formei bune din ultimul meci, cel de la Pecica.

Ca de obicei, iata o scurta declaratie a antrenorului Cosmin Stan: “In jocul de maine se intalnesc 2 echipe tinere, preocupate sa joace fotbal, foarte ofensive – lucrul acesta se certifica prin faptul ca pana in acest moment cele 2 echipe au cele mai multe goluri marcate in campionat – preocupate si de spectacol. In plus, sunt jucatori din lotul nostru care in trecut au facut parte din cel al Ghirodei si invers, jucatori ai Ghirodei care in trecutul apropiat au jucat pentru Dumbravita. Deci sunt toate premisele pentru un joc frumos, spectaculos si noi speram sa contribuim din plin la acesta.”