Remiză în testul cu Politehnica

CSC Dumbrăvița a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical susținut în această după-amiază cu divizionara secundă Politehnica Timișoara. În jocul disputat pe terenul sintetic din incinta Bazei 2, alb-violeții au condus în două rânduri, dar echipa noastră a revenit pe tabelă de fiecare dată.

Poli a deschis scorul în minutul 23, prin japonezul Tatsuro Nagamatsu, sosit în probe la gruparea alb-violetă. Replica alb-verzilor a venit la faza imediat următoare, când Dragan Paulevici a scuturat plasa porții lui Cuzmanovici. Timișorenii au preluat din nou conducerea în minutul 58, în urma unui contraatac finalizat de Boariu. Scorul final a fost fixat în minutul 85, atunci când Alexandru Martinov a finalizat o acțiune personală de toată frumusețea, pornită din banda stângă, în care a driblat trei adversari în drumul spre poartă.

Alb-verzii au jucat, astăzi, în următoarea alcătuire: Trifon (46, Ciui) – Motreanu, Bura-Koț, Bain (46, David), Degău – Morariu (46, Pițuc), Gologan – Dobie (46, Paunchici), Martinov, Bodri (46, Andrei) – Paulevici

„Rezultatul chiar nu are nicio importanță în jocul de astăzi. Am răspuns solicitării celor de la Poli pentru acest amical, noi având alt program, ne și pregăteam de vacanță. Dar mi se pare normal să îi ajutăm, au avut nevoie de un adversar. Cum încă nu intraserăm oficial în vacanță, ne-a fost destul de ușor să ne reorganizăm programul și să putem juca acest meci. Pe cei de la Poli poate că i-a ajutat mai mult acest meci, pentru că au putut vedea la lucru tinerele speranțe din centrul de copii”, a declarat, la final, antrenorul formației noastre, Cosmin Stan.

Odată cu acest meci de verificare, echipa intră oficial în vacanță. Reunirea lotului, în vederea pregătirii sezonului de primăvară din Liga a III-a, este preconizată pentru data de 24 ianuarie 2022.