Prima echipa de fotbal a clubului nostru debuteaza in campionatul Ligii a III-a, seria a VIII-a, sambata, de la ora 18, la Periam, cu Avantul din localitate.

In ultima partida de verificare, echipa noastra a invins marti, in Ciarda Rosie, echipa de juniori U17 a Ripensiei, pregatita de Nicusor Butnarasu, cu scorul de 4 – 1, prin golurile marcate de Tismonar, Martinov, Berivoescu si Dobie.

Iata componenta in care echipa porneste in noua editie de campionat:

  • Jucatori:

Trifon Catalin – portar, nascut in 1999

Ciui Alex – portar, 1994

Miklos Arpad – portar, 1971

Maric Marjan – fundas lateral si mijlocas, 2002

Motreanu Radu – fundas lateral, 1998

Bura-Kot Sebastian – fundas central, 1999

Bain Adrian – fundas central, 2002

David Bogdan – fundas central si mijlocas, 2001

Ghinescu Razvan – mijlocas, 1993

Andrei Andrei – fundas lateral si mijlocas, 2002

Benea Alexandru – fundas lateral si mijlocas, 2002

Zurbagiu Costel – mijlocas, 1991

Gologan Luchian – mijlocas, 2004

Dobie Florin – mijlocas, 2001

Schinteie Dumitru – mijlocas, 1992

Berivoescu David – fundas lateral si mijlocas, 1999

Martinov Alexandru – mijlocas, 1997

Bodri Luca – mijlocas, 2000

Pituc Alex – fundas lateral si mijlocas, 2001

Degau Vlad – atacant, 2002

Tismonar Alexandru – atacant, 2002

Paulevici Dragan – atacant, 1994

  • Echipa tehnica:

Stan Cosmin – antrenor principal

Zurbagiu Costel – antrenor secund

Iacobici Rusalin – antrenor secund

Halmagy Dragomir – medic

Cristescu Marius – maseur

Adrian Gherovat – fiziokinetoterapeut

Moraru Ovidiu – magazioner

Florin Macavei – manager

Din lotul care a terminat sezonul trecut au mai ramas A. Miklos, Motreanu, David, Andrei (indisponibil in retur), Zurbagiu (care este si unul dintre secunzii lui Cosmin Stan) si Pituc.

Au venit mai multi tineri jucatori de  la Ripensia, club cu care s-a semnat recent un acord de parteneriat: Maric, Bain, Benea, Degau si Tismonar, toti cu junioratul incheiat la finalul sezonului precedent si toti inclusi in lotul primei echipe in campionatul trecut. Benea vine dupa o accidentare care l-a tinut pe tusa intreg sezonul 2020-2021.

De la Politehnica Timisoara a venit cel mai tanar component al lotului nostru, Gologan, in varsta de 17 ani, care s-a pregatit constant cu prima echipa a clubului universitar.

Au sosit de asemenea mai multi jucatori cu care antrenorul Cosmin Stan a mai colaborat. Astfel, de la CSC Peciu Nou au fost cooptati: Trifon, Bura-Kot (fost si la Ripensia) si Martinov. De la Paulis a fost adus Schinteie, jucator experimentat, trecut pe la mai multe echipe din Liga a III-a. De la Avantul Periam a venit Ciui, trecut si el pe la Ripensia, iar de la AS Carani, Berivoiescu, si el fost ripensist. Dintre cei ramasi din lotul stagiunii precedente, Motreanu si Zurbagiu au mai colaborat si ei cu antrenorul nostru.

Al doilea jucator venit de la Periam este Dobie, care a jucat si el la Ripensia, iar de la campioana Soimii Lipova s-a alaturat echipei noastre un jucator polivalent, Paulevici. Tot din judetul Arad, de la Cermei, a sosit Luca Bodri, al carui frate geaman, Toma, joaca la Soimii Lipova. Iar de la CSC Ghiroda a poposit in Dumbravita, un alt jucator experimentat, Ghinescu, fost multa vreme la ASU Poli (actuala Politehnica), cu aparitii inclusiv in Liga a II-a.