Test puternic pentru alb-verzi

CSC Dumbrăvița se pregătește de al doilea amical din această iarnă. Mâine, de la ora 16.00, echipa noastră se va duela cu divizionara secundă Politehnica Timișoara. Meciul se va desfășura pe terenul sintetic din incinta Bazei II UPT.

Amicalul cu alb-violeții nu vine într-un moment foarte prielnic pentru echipa noastră, care se confruntă cu foarte multe absențe. În plus, la solicitarea divizionarei secunde, meciul va avea un format de desfășurare mai extins.

„Nu prea ne ajută acest lucru, pentru că avem un lot foarte restrâns, cu multe absențe. Pe lângă cei de săptămâna trecută (Schinteie, Martinov, Gologan), au răcit Ciui și Benea, Ilan e plecat cu facultatea într-o tabără de schi, iar Paulevici e în continuare indisponibil, din cauza unei pubalgii. Deci, avem mulți absenți, nu știu dacă vom fi 16 în amicalul de mâine”, ne-a spus antrenorul Cosmin Stan.

Tehnicianul echipei noastre a spus și ce urmărește în testul cu Poli, în condițiile date: „Unii vor trebui să joace, probabil, în jur de 110-120 de minute pe sintetic. Sper să ieșim cu bine de pe teren, să nu avem accidentați. Întâlnim un adversar cu experiență, e adevărat, dar nu știu dacă meciul va fi relevant în ceea ce privește jucătorii tineri. Noi încheiem cu acest amical perioada de reacomodare la efort și, practic, de joi vom începe antrenamentele normale, specifice acestei perioade”.

Legat de lot, să spunem că s-a renunțat la doi dintre jucătorii aflați în probe, fundașul Stemate și atacantul Rajlic. Au rămas sub observație Ciubotariu și Ilan, ultimul având șanse mari de a fi reținut în lot.

Adversarul nostru de mâine se află pe locul 14 în clasamentul Ligii a II-a, după 16 etape, cu 20 de puncte. Pentru alb-violeți, care tocmai au încheiat perioada de cantonament, va fi prima verificare din această iarnă.

În această săptămână, CSC Dumbrăvița va mai disputa un amical. Sâmbătă, 5 februarie, de la ora 18.00, alb-verzii se vor duela cu Universitatea de Vest Timișoara (Liga a IV-a Timiș), în nocturnă, tot pe terenul sintetic de la Baza II UPT.