Următoarele două meciuri de acasă, la Ghiroda

Echipa noastră de fotbal va disputa următoarele două jocuri de pe teren propriu din Liga a II-a pe arena „Emilian Pavel” din Ghiroda. E vorba despre partidele cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (de sâmbătă, 26 august, ora 11:00, din etapa a 4-a) și cu CS Tunari (din jurul datei de 16 septembrie, din etapa a 6-a). În acest sens, beneficiem de înțelegerea și sprijinul Primăriei și Clubului Sportiv Comunal din Ghiroda și Giarmata Vii, cărora le mulțumim.

Mutarea temporară a jocurilor de acasă la Ghiroda a fost o decizie dificilă dar necesară, pentru a da timp suficient suprafeței de joc de la stadionul „Ștefan Dobay” să se refacă în întregime după lucrările desfășurate pe parcursul acestei veri. Vă amintim, în ultimele luni s-a montat un sistem de drenaj și unul de irigare automatizata, iar în plus s-au realizat însămânțări, fertilizări, tratamente fitosanitare, carotări, nisipări și aerări la nivelul gazonului. În cel mai scurt timp, stadionul „Ștefan Dobay” va beneficia de o suprafață de joc foarte bună.

În condițiile în care stadionul „Emilian Pavel” nu dispune de un sector separat dedicat abonaților, nu le vom putea garanta locul pe stadion posesorilor de abonament. Vă asigurăm însă că vom găsi, în perioada următoare, o modalitate de compensare a abonaților pentru acest inconvenient. Pe această cale, le recomandăm tuturor dumbrăvițenilor să vină din timp la meci, deoarece e foarte probabil ca interesul să fie mare și în rândul locuitorilor din Ghiroda.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm alături de noi și la Ghiroda!