Verificările intră pe ultima sută de metri

Echipa noastră de fotbal dispută mâine penultimul amical fixat pentru această perioadă de pregătire. De la ora 11.00, pe stadionul „Arpad Thierjung” din Jimbolia, alb-verzii se vor duela cu CS Comloșu Mare.

Adversarii noștri de mâine formează una dintre cele mai puternice echipe din Liga a IV-a Timiș. CS Comloșu Mare iernează pe locul 5, cu 42 de puncte, la numai două lungimi în spatele liderului CSC Peciu Nou.

„Obiectivul e de a da minute jucătorilor care au evoluat mai puțin în ultimele două amicale, în care am urmărit cristalizarea primului 11 și i-am lăsat mai mult pe teren pe cei cu șanse mai mari de a fi titulari. Nu vreau să îi pierdem din vedere pe ceilalți copii, care oricând pot face obiectul primului 11. Pentru noi, e ultimul amical propriu-zis, de o durată normală. Săptămâna viitoare, testul cu juniorii U17 ai Politehnicii se va desfășura, probabil, pe durata a două reprize de 30 de minute”, ne-a declarat antrenorul echipei noastre, Cosmin Stan.

La jocul de mâine, va lipsi mai vechiul accidentat Dragan Paulevici. Se așteaptă, de asemenea, OK-ul din partea medicului pentru Dumitru Schinteie, care a lipsit în ultima săptămână din cauza unei fisuri la genunchi. În cazul în care va primi acceptul de a se antrena în această după-amiază, mijlocașul va fi prinde câteva minute în testul de la Jimbolia. „Nu avem alte probleme de lot. Sperăm ca nici la antrenamentul de după-amiază să nu apară surprize neplăcute”, ne-a mai spus Cosmin Stan.