Vom fi oaspeții liderului Seriei a 10-a

Echipa noastră de fotbal are programate și în această săptămână două meciuri de verificare. Primul e programat mâine, în compania liderului din Seria a 10-a a Ligii a III-a, C.A. Oradea. Partida va începe la ora 16.00 și se va disputa în localitatea Avram Iancu (jud. Bihor).

Meciul cu bihorenii va fi al optulea test pentru alb-verzi din această iarnă, din totalul de zece programate. Așa încât, antrenorul Cosmin Stan vizează stabilirea unui „11” de bază pentru sezonul de primăvară.

„E al optulea meci de verificare, deci, încetul cu încetul, ne apropiem de finalul acestei serii de teste. E ultimul meci cu o echipă de nivelul nostru, de Liga a III-a. E clar că urmărim, în momentul de față, cristalizarea primului 11, pentru asta lucrăm la aceste ultimele trei jocuri. Am patru variante de prim 11, dacă toată lumea e validă. Rămâne să vedem care va fi formula ideală. Pentru meciul cu Oradea, vom miza tot pe 3-5-2, pentru că am mers destul de bine cu acest sistem. Cred că avem o mai mare siguranță defensivă și mai multă forță în atac, având în vedere că jucăm cu doi atacanți”, ne-a declarat Cosmin Stan.

Vor lipsi de la acest joc Paulevici și Schinteie (în continuare accidentați), în vreme ce Martinov trece printr-o perioadă dificilă, după ce și-a pierdut tatăl în urmă cu două zile. Pe această cale, întreg colectivul clubului nostru îi transmite condoleanțe.

Adversarul nostru de mâine, C.A. Oradea conduce Seria a 10-a din Liga a III-a, cu 35 de puncte (11 victorii, 2 remize, 2 înfrângeri, golaveraj 37-19), având un avans de două lungimi în fața următoarei clasate, Minaur Baia Mare.