Frontiera Curtici nu a fost departe de o surpriză la Dumbrăvița, conducand prin reușita lui Burlă, din minutul 23, iar dominarea continua, dar sterila a gazdelor (de la care au lipsit Paulevici, suspendat, si David, accidentat la incalzire)  parea ca nu va aduce niciun gol in poarta lui Mucha. Totusi, Ghinescu a egalat cu 18 minute înainte de final, din lovitura libera, apoi alb-verzii au forțat și victoria, dar nu au fost destul de lucizi în careul advers si, dupa ocaziile irosite de Bodri si mai ales  Zurbagiu, meciul s-a incheiat 1 – 1.

Scorul poate fi considerat pe de o parte  mincinos, daca ne raportam la dominarea totala a dumbravitenilor, la barele lui Bodri si Ghinescu din prima repriza, la ocaziile amintite din final si la faptul ca „granicerii” au inscris impotriva cursului jocului la una din foarte putinele lor faze de atac (mai ratasera o ocazie la 0 – 0, in min 4, dupa o pasa prea moale spre propriul portar, interceptata de Branduse, blocat apoi de Ciui). Pe de alta parte, cavalcada de erori ale gazdelor in ultima treime si insistenta debila de a forta atacurile aproape exclusiv in zona centrala, acolo unde oaspetii masasera aproape intreg efectivul – desi indicatiile tot mai sonore (perceptibile  de la …Primarie, dar nu si de pe gazon se pare), pe masura trecerii timpului, ale antrenorului Cosmin Stan, cereau intr-una jucatorilor sa scoata balonul pe laturile terenului – justifica rezultatul nefavorabil.

Pentra ca a fost un rezultat nefavorabil, neasteptat, care poate ar trebui sa indemne pe unii dintre jucatorii nostri la un plus de modestie si o reevaluare a atitudinii, o resetare la valorile din debutul sezonului.

CSC Dumbrăvița: Ciui – Maric, Bura-Kot, Bain, Ghinescu – Zurbagiu, Gologan (min. 46, Degău) – Martinov, Schinteie, Bodri – Tismonar.

Antrenor principal: Cosmin Stan.

Rezerve: Trifon – Motreanu, Berivoescu, Andrei, Dobie, Degau, Pițuc.

CS Frontiera 2004 Curtici: Mucha – Puta, Calvin, Gligor, Vereș – Varga, Burlă – Huțanu (min. 74, Avrămuţiu), Moldovan (min. 74, Cleuţă), Andrieș (min. 58, Lolea) – Brânduşe.

Rezerve: Trifoi – Lolea, Coșa, Avrămuțiu, Morar, Cleuța, Miclean.

Au arbitrat: Krisztina Szabo (Sălaj) – Alexandru Turian (Zalău) şi Adrian Iancău (Sălaj).

Observator de arbitri: Cornel Pantea (Oradea);

Delegat de joc: Teodor Biriş (Hunedoara).

Iata ce au declarat cei doi antrenori dupa joc:

Cosmin Stan: ”Suntem într-o pasă proastă de trei etape, ne străduim la antrenamente să ieşim din ea, dar din păcate alegem soluţii proaste la joc şi nu avem luciditate, ne precipităm. Iar adversarul prinde curaj când simte aceste lucruri. E păcat că am risipit nişte puncte agonisite cu multă trudă în primele etape.”

Radu Anca: „După o primă repriză destul de bună din partea noastră, cu un gol și o ocazie mare la scorul de 0-0, după pauză, sau mai degrabă după o oră de joc am căzut puțin fizic. Dumbrăvița e o echipă tânără, care aleargă mult, se pregătește zilnic și era normal să ne pună în corzi în ultima parte a meciului, mai ales că avea de recuperat un gol. Chiar și așa cu puțină atenție în plus, dacă nu am fi spart zidul la acea lovitură liberă, am fi putut pleca învingători. Dar, trebuie să recunoaștem că rezultatul e echitabil. Rămânem cu un punct, deși puteau fi trei, dar și niciunul, căci pe final au fost ceva ocazii la poarta noastră.”