… a fost obtinut acest 6 – 2 de catre CSC Dumbravita in primul meci al returului, scorul fiind prea aspru fata de cum s-a derulat partida. Pentru ca s-a dovedit din nou ca in sporturile de echipa, si in fotbal in special, cand esti pe val trebuie sa faci totul ca sa ramai pe el. Altfel, in subconstient se instaleaza neincrederea, apare precipitarea si revenirea este dificila. Asa si pentru alb-verzi (din nou cu absente importante: David si Bodri), a fost suficient un joc „pe varfuri” la Dudestii Vechi pentru ca echipa sa-si iasa din ritm si sa se chinuie 90 de minute cu Frontiera Curtici si alte 65, vineri, cu Avantul Periam (de la care au lipsit Poparadu si Mager).

Un joc abordat cu morcovu-n dos, ca sa citam aproape fidel o expresie neaosa: multi nervi, multe erori individuale, solutii simpliste si fricoase, toate acestea „facilitate” de rapida deschidere a scorului de catre oaspeti, in urma unui corner, in minutul 3, prin Buzdugan. Asa au aratat in primele 15 minute dumbravitenii, pana la egalarea obtinuta de Tismonar, la capatul unui contraatac ca la carte. Totusi, si in continuare jucatorii nostri s-au aratat nesiguri si neincrezatori, abnegatia si dorinta de victorie nefiind sustinute de luciditate.

Iar cand Gaspar a readus oaspetii in avantaj, in minutul 58, dupa o balbaiala a apararii noastre, parea ca se contureaza un nou rezultat defavorabil. A venit insa egalarea imediat dupa reluarea jocului de la centrul terenului, Berivoescu finalizand cu capul centrarea lui Paulevici. Din acest moment, gazdele parca s-au dezmeticit brusc si au preluat în premieră conducerea în minutul 63, după ce Martinov a scăpat spre poartă pe contraatac și a fost prins cu ambele mâini de Olteanu, care a văzut direct cartonaşul roşu. Lovitura liberă de la 18 de metri lateral dreapta a fost transformata de Ghinescu: 3-2.

In continuare, descatusati, jucatorii nostri, beneficiind si de superioritatea numerica, au revenit la jocul cu care ne obisnuisera in prima parte a campionatului si au mai inscris de inca trei ori prin Paulevici, Martinov si Tismonar.

Ramanem pana la urma cu o victorie care ar trebui sa readuca increderea, cu 6 goluri venite dupa actiuni foarte reusite si cu un joc foarte bun in ultimele 25 de minute.

CSC Dumbrăviţa: Ciui – Maric (min. 70, Motreanu), Bura-Kot, Bain, Degău (min. 46, Berivoiescu) – Zurbagiu (min. 75, Dobie), Schinteie – Tismonar (min. 75, Pițuc), Martinov, Ghinescu – Paulevici (min. 70, Andrei).

Rezerve: Trifon – Gologan, Motreanu, Dobie, Berivoescu, Andrei, Pituc.

CS Avântul Periam: Holca – Chistrugă (min. 76, Viaşu), Artimon, Mureşan (cpt), Gașpar – Siminiceanu, Buzdugan, Mînecan (min. 76, Petric), Gălățan (min. 70, Toma) – Dan (min. 42, Periat), Olteanu.

Rezerve: Iordache, Ciobănică, Florea, Ologu, Tamaş, Viasu, Petric, Toma, Periat.

Au arbitrat: Alexandru Gornic – Cristian Căşuţ şi Daniela Andreea Şuşcă (toţi din Arad).

Observator de arbitri: Ioan Mureşan (Timişoara)

Delegat de joc: Vlad Căluşer (Mureş).

Cosmin Stan (antrenor CSC Dumbrăviţa): ”Aveam nevoie de o victorie ca sa ne putem debloca, aveam nevoie de o victorie cu  multe goluri marcate si acest lucru a venit in jocul de azi, dar am suferit foarte mult pana am reusit sa ne desprindem. Am fost condusi de doua ori, am intrat destul de greu in jocul de azi, dar am avut un forcing de 15 – 20 de minute in repriza a doua, cand am reusit sa marcam 5 goluri si am mai avut si alte ocazii. Eu as vrea mult mai mult, dar trebuie sa tinem seama si de faptul ca totusi sunt jucatori foarte tineri si fluctuatiile acestea din timpul jocurilor cred ca sunt de inteles, din punctul meu de vedere sunt de inteles.”

Cosmin Mînecan (antrenor CS Avântul Periam): ”În primele minute am controlat jocul și am reuşit să deschidem scorul, dar până la pauză am fost egalaţi. După pauză tot noi am condus din nou, dar din păcate am fost egalaţi. Ca apoi, pe un contraatac al adversarilor, a fost eliminat un jucător de-al meu şi de aici s-a rupt totul. Când s-a şi marcat din acea fază, în urma unei lovituri libere. Din nefericire pentru noi rezultatul nu ne avantajează, este frustrant că nu aducem puncte. Doresc să felicit gazdele şi brigada de arbitri. Iar noi trebuie să ne vedem de treaba noastră.”